Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Wednesday, April 15, 2015

1st Bloglist Segment by ZueZulaikha

Assalamualaikum....

Giveaway ke empat untuk pagi ini...suka support kengkawan buat giveaway nie...jom join...


Klik banner untuk penyertaan...

~ zura ~

Segmen Blogwalking +Hadiah Bertuah

Assalamualaikum....

Jom sertai giveaway....sesapa suka koleksikan instant shawl magic...jom join...mana tahu rezeki kan...


Klik banner....tarikh tutup penyertaan pada 15 Mei 2015

~ zura ~

Giveaway I AM Keychain by Hidayuayumie

Assalamualaikum....

Jalan2 di blog kengkawan...jumpalah giveaway nie....jom join...


Klik banner untuk penyertaan...syarat yang super duper mudah....

~ zura ~

Contest Buy Avon Online

Assalamualaikum....

Siapa penggemar produk avon...???jom sertai contest nie....


Klik banner untuk penyertaan

Tarikh tutup sebelum 30hb April 2015

Hadiah menarik

5 hadiah istimewa untuk 5 yang bertuah.
Hadiah AVON bernilai RM50
Hadiah AVON bernilai RM40
Hadiah AVON bernilai RM30
Hadiah AVON bernilai RM20
Hadiah AVON bernilai RM10
1 hadiah istimewa untuk individu yang dilihat aktif

~ zura ~

Saturday, April 11, 2015

Rezekiku

Assalamualaikum....

Saja nak show off rezeki2ku...hikhik...masih berkesempatan merasa nikmat Ilahi....lidah dalam keadaan baik untuk merasa macam2 rasa....


Makan kat Subway...kepimgin beno nak makan roti banyak sayur nie...aku penggemar sayur...sekarang dah ada set...harga cuma RM10.70...


Kek coklat cheese meleleh...cheese extra....harga RM14.00....


Roti Sarang Lebah atau RSL....nie yang besar sikit...haarga RM8.00....sebelum dibuka...


RSL selepas dipotong dan disusun dalam pinggan dan dituang sosnya....cantik dan sedap...

>>>aku beli dengan kawanku...pandai dia buat....FB dia Emiey Cake....terjahlah...

~ zura ~

Friday, April 3, 2015

Promotion April 2015

Assalamualaikum...

Bulan April sudah masuk tiga hari...aku belum bagitahu lagikan shaklee buat promotion apa....bulan nie pun banyak promotion....berbaloi2....


Untuk kurus - Cinch Shake Cafe Latte @ Chocolate + Lecithin

Untuk hamil - GLA Complex

Untuk detok - Dtx Complex

Untuk multivitamin si manja - Vitalea Chew for Children

~ zura ~

Wednesday, April 1, 2015

Raikan Bersama Penginapan

Assalamualaikum....

Selain tujuan dan pantai yang dipilih menjadi faktor utama....penginapan pun penting....keselesaan diutamakan....selain budget yang munasabah....kita orang pergi tiga hari dua malam...check in Jumaat pukul 0200 p.m...check out Ahad pukul 1200 pm...

Homestay nie memang marbeles....selesa dengan setiap ruang ada aircond kecuali dapur, bilik ketiga dan semestinya bilik air...hehehe....ada tiga bilik, dua bilik air dan ruang tamu yang memanjang...boleh bbq jugak tau...disediakan di bahagian luar....

Kalau nak lepak2 kat garaj kereta pun selesa sebab di sediakan dua meja makan bulat....kipas syiling....bagi yang ada anak kecik...buaian pun disediakan sebuah....hah...zaman sekarang tak de internet tak sah...wifi streamyx yang terbaik...laju ko linenya....

Pada aku, aku puas hati dengan homestay dan persekitarannya selain suasana pantai yang nyaman....kalau korang punyai high taste...itu aku tak boleh nak jawab ye...sapa nak menginap di homestay nie...mai contact this number....

Din Homestay
+6012 785 7598
+6016 274 7374
No 35, Jalan 1/14, Taman Intan Perdana, 71050 Port Dickson, Negeri Sembilan
( 1 km ke Pantai Teluk Kemang)
( 2-3 minit (naik kereta) ke Pantai Sri Purnama)





Ruang tamu yang panjang....


Buaian turut disediakan....


Bahagian dapur yang selesa...





Ruang bilik utama...




Ruang bilik kedua...


Bilik ketiga....


Tue modem wifi streamyx atas peti ais...





Hiasan di dinding....


Empunya blog....


Dengan Ain....


Dengan Seha....


Dengan Ain dan Seha...


Dengan Suha anak adik aku Yan...


Dengan Amin anak adik aku Izah...

~ zura ~