Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Monday, March 14, 2011

2007

Assalamualaikum....


Masa tengah² blogwalking kat blog member...tiba² terjumpa dengan number nie...sungguh teruja tengok terus aku print screen kan...hehehe..."Zie, akak print screenkan number nie dari blog Zie sebab followers Zie tue adalah number kegemaran akak tue..."

Kenal Zie nie masa tue aku followers dia yang ke 400+++ 2 thn lepas...kejap je dah jadi ribu²....tahniah ye Zie...kalau kat blog sesapa ada something yang aku minat aku mintak izin dari korang untuk print screen erk...boleh promote blog korang secara tak langsung...
Blogger Templates

18 comments:

atty's said...

kty pun ari2 terjah blog zie.

Amni said...

blog dia cantik, dan blogger lama jugak tu... Thats y follower pon ramai kan... Hehe

Myra Jay said...

Best kan blog Zie nie..
Masa MJ bukak td folower dia dah 2009.. Mesti ada orang dapat capture 2010 kan:)

ardinihumaira said...

;) wow! comellah angka tu

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

dah 2007 dia punyer follower? bertuahnyer!!

zura..tq taw dtg blog n wish kina. huhuhu...terharu sangat²!

ieda said...

aah cantik dik no tuu .. akak nak terjah umah dia lah ... ramai2kan lagi kenalan :)

d_LA said...

blog zie sgt cun giler

AngahSayang2314 said...

wahhh bagus la....nombor tue....


nota goyang: yuppp memang kuahnye la kak

Redbloodsnow said...

wahhhh..terharunyaaaa. masok² jek blog kak zura...alih² ade special entry utk zie..hehe. tenkiu kak. terharu taw

psstt..mmg terbukti akak adalah pembaca loyal n lama zie..hiks. thanx for ur support kak zura. tanpa akak n yg lain..siapa zie..ceaaa :P

skrg dh 2012 :D

Zura said...

samalah sy kty..

Zura said...

itulah zie amni...blogger otai jugak tue...hehe

Zura said...

skrg dah 2012 dah MJ...

Zura said...

secomel sapa dini...hehhe

Zura said...

blogger glemer mmg ramailah followersnye kina...thanks kina...

Zura said...

xrugi masuk n jd followers dia kak...mmg xsombong org nye kak...

Zura said...

n ada daya tarikan kan dla..

Zura said...

nbor fever tue angah...pandailah angan buat kuahnye..hihihi...akak nie tangan kayulah...

Zura said...

secara xlangsung zie...akak masih memburu nombor nie untuk di perkenalkan dlm blog akak...heheh...zie pun support blog akak jugak...thanks zie sbb rajin masuk blog akak..