Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Wednesday, March 16, 2011

Jom Join Bloglist Taufiq Tiramisu

Assalamualaikum.....



Aku nak join blog list dari Taufiq Tiramisu pulak...sebab dapat jemputan dari beliau...hehe...Taufiq nak aku komen blog dia tapi aku baru je kenal dia...baru nak berkenal-kenalan...hehe...so aku tak boleh nak komenlah...

Sebelum nie pun dia ada jugak beberapa kali datang jengah blog aku...camtue² je lah...sesapa nak join korang click kat ---> Taufiq Tiramisu...macam² kelebihan yang di tawarkan oleh Taufiq...selain itu kita boleh support kawan² blogger...
Blogger Templates

14 comments:

wahida said...

dia pandai buat tiramisu ke? hehehe...

d_LA said...

comeynye nama blog..dan2 rasa nk mkn tiramisu taw..

Ati Masrif said...

bila free time nanti
kak ati terjah lah..

lani bz bw my bloglist dulu..hihi

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

mcm best jer!

dah....dah sudah....terliur dah kina ni zura. huhuhuhu..

mana nak cari tiramisu nie..

Zura said...

hehe..xtanye plak owner blog tue kak..

Zura said...

tiramisu..??teringat cite tiramisu lakonan arwah faizal yusof..

maszmadi said...

ermmm sedapnya kalu dapat makan tiramisu.... lama sudah x makan nie.. huhu

ardinihumaira said...

wahhh
comel header blog dia

ieda said...

haa nka join lah , akak nie blog picisan jer huhuh

Taufiq Tiramisu said...

haha..lawak lak tengok komen2 kat sini..tak reti pun buat tiramisu..ada org nak ajar ke?hahahah..anyway, zura, thanks join ;)

pak long said...

salam...
nak pi jengok blog tu...

Lana~Bulu said...

jom kita join sama2...k

Redbloodsnow said...

zie gak yg lom join bloglist tiramisu ni...hehe

Zura said...

thanks taufiq