Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Saturday, March 12, 2011

Aksesori Mak Enon Giveaway

Assalamualaikum.....



Hahahhaa...join kontest dah mula menggila dalam blog nie...kali nie nak meriahkan GA Mak Enon a.k.a Nurul Aina Adnan....sebenarnya sebut Mak Enon nie aku teringatkan mak aku kat umah sebab nama mak aku Ainon...hikhikhik....

Aku baru tahu Aina ada jual aksesori wanita....aksesori yang di jual mmang sesuai untuk remaja² sekalian....untuk nampak ranggi memang sesuailah...macam aku dah tak suai kot...umur pun dah lanjut...kalau nak tahu aksesori apa yang dia jual korang klik je nama dia kat atas tue....

Sambil membeli jomlah kita sertai GA dia...click sini...tarihk tutup 20.03.2011...cepat cepat...syarat yang mudah sangat....aku nak tag semua yang masuk baca blog aku nie...
Blogger Templates

11 comments:

NaNaoSaKi said...

rajin btol yer awk masuk contest..gud luck jgk utk contest ni :) btw..aina ni my junior kat skolah dlu.. dan die sgt lah comel.. kalau aina ade terbaca komen saya ni.. guess la who i am :P hehehehehhe...

ardinihumaira said...

Goodluck! ;D

Nurul Aina Adnan said...

tq for joining!

Zura said...

untuk bg sokongan kat mmber blogger nana...ooo..ye ke junior..sapalah dia...

Zura said...

thanks dini...

Zura said...

thanks aina..

Redbloodsnow said...

haha..tajuk GA tuh klakar ar. :P

Redbloodsnow said...

eh..lupe nk say -->> GOOD LUCK, kak zura cayunk :* mwah

Zura said...

kelakar sbb nama dia mak enon...tp dia berani sbb nama mak enon nie org dulu2 je pakai zie..

Zura said...

time kacih zie cayunk..

Diary Of One said...

Mak enon, teringat sorg kat opis ni kami pgl dia mak enon