Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Thursday, March 3, 2011

Kepingin Subway Pulak

Assalamualaikum....

Setiap hari ada promotion yang berlainan...

Kepingin nak makan ayam McD tak lepas lagi nie...dah teringin nak makan subway plak...adooiyyay...selera mengalahkan dinasour je aku rase....bos aku ada bagi duit tuk belanja staf so aku suggestkan dorang beli subway nie...

Ada yang penah makan....ada yang baru sekali makan...dan ada yang tak penah makan...macam aku memang dah bape kali jugaklah makan...itu pun sebab member aku yang perkenalkan....kalau tak aku pun kategori tak penah makan...terima kasih korang...
Blogger Templates

6 comments:

Cikgu Den said...

suka burger daging...

atty's said...

ayork..sedapnya,sambil komen sambil tutup mata

A N A K - A N A K K U said...

ra....ak de copon free subway

sarah mohamad said...

baru je try makan ari tu. bagi saya rasa cam biasa jelah :) teehee . tapi subway ni healthy food .

oya said...

craving subway....haih!

ardinihumaira said...

lom penah pekena subway sebab kat kelantan tatau ado ke tak. sob2