Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Wednesday, March 2, 2011

Baby Donut JCo

Assalamualaikum....

Minggu nie big boss aku pegi oversea...so ktorang bebas macam burung sikitlah...semalam aku ikut member aku pegi lunch kat Giant Kota Damansara...member aku nak beli donut kat JCo...tapi sebelum tue makan dulu kat JM Beriyani...


Aku order cream caramel ngan nescafe ais saje...sebab aku dah makan nasi lemak pagi nya...

Harga RM18.20 termasuk tax...

Jeng jeng jeng...inilah yang aku beli tuk bawak balik umah...baby donuts...comel² je donut nie...yang aku tak tahan anak buah aku Muqri pilih donut pink...dua² pink dia bedal...dia suka sangat warna pink...
Blogger Templates

6 comments:

A N A K - A N A K K U said...

sedap ker ra???lain mcm jer dak lelaki suka pink...hahahahah

ardinihumaira said...

alaaa...
akak.. lama dah dni tak makan donut. uwaaaa

Redbloodsnow said...

KAT CNIE TAK DONUT NIH. YG ADE BIG APPLE JE :(

Zura said...

sedap mah...pelikkan lelaki suke pink..hehe

Zura said...

g beli kat kedia belakang sekolah...hehe

Zura said...

ooo...kat sini macam2 jenis kedai donut ade zie..