Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Friday, March 11, 2011

Alamak Tersendawa Ayam Goreng Plak...hehehe...

Assalamualaikum.....

Hahahaha..puas hati aku dapat makan ayam goreng McD nie...alhamdulillah...lepas jugak tekak nak makan....lepas nie subway plak...tunggu ye aku terjah kamu subway...hehehe...punyalah lama nak makan baru lah nie dapat....

Oleh kerana aku macam tak selera nak makan nasi kat umah...so aku pun bisik² ngan adik aku Izah ngan mak aku....ajak dorang pegi McD...aku kepingin nak makan ayam goreng McD nie....so berangkatlah ktorg empat orang ke McD BRP....

Ingatkan nak pegi ari nie sebab dah langsung ambik adik aku Seha kan...g lah kejap makan...tapi tetiba ada plan lain plak...tapi tak tahulah jadi ke tak...tengok ajelah petang karang...kalau ada rezeki insyaAllah tak kemana...


Memang rangup sangat ayam dia...nie baru masak...sebab masa sampai tengah order tue cashier tue cakap kena tunggu 10 minit...


Wah wah wah wah wah....orang dok risaukan dia jatuh sebab duduk atas meja..kaki atas kerusi...cantik sangatlah duduknya tue...dia selamber badak je sengih² duduk gaya cam tue sambil makan kentang goreng...ish...dia sebenarnya tengah ralit pandang famili sebelah ktorg nie...bapak budak tue suapkan beger kat anak² dia...tue yang leka dia memandangnya...
Blogger Templates

18 comments:

A N A K - A N A K K U said...

adoi ra ko wat aku tmbh kepingin lak...coz warna ayam tue menarik tol

sarah mohamad said...

best nya. terasa nak makan ayam mcd jugak la. teehee

atty's said...

terasa ayam kt tekak ni hah..pulak..

♥CIK SHA♥ said...

tetibe terliur tengok ayam goreng tu pepagi..ohoho..pantang nampak makanan betul..

Joy said...

hehehe..tetiba i burrr gak. tp rasa maggie grg ;)

wahida said...

pada akak ayam mekdi lagi best dr kepsi...

Myra Jay said...

Memang sedap ayam goreng McD especially spicy tu.. tak yah cicah dah berapi ha..
Nie yg rasa cam nk p makan McD gak nie:)

b a m b a m ' s said...

lunch nnt nk cari KFC ler pulak.. =_='

Redbloodsnow said...

adoiii kakkk. dh lah benda alahtuh my favvvvvv. mencarik gak zie petang nih karang...gulpsss

Zura said...

setakat nie aku tgk kat mcd BRp je menarik kale dia mah...

Zura said...

cepat sara g cari..hehe

Zura said...

pulak kty nie..hehe

Zura said...

sama2lah kite berpantang sha...pantang nmpak...

Zura said...

ui maggie goreng pun sodap tue...

Zura said...

yup betul kak..sy suke ayam mcd lg..

Zura said...

a'ah Mj...makan cm tue je dh terase spicy...

Zura said...

CB nie tetiba nk cari ayam kepsi plak..hehhe..

Zura said...

aik..zie kan br je makan ari tue..