Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Friday, March 12, 2010

KAMI : 1st Giveaway

Assalamualaikum...





Buat pertama kalinye ktorg nak anjurkan satu giveaway untuk para blogger di luar sana....di luar sana je ye...di dalam sana belum lagi...sebenarnye idea nie timbul mase ktorg berlima berchatting....

Lagi pun ktorg nie dh lama berblogging tapi tak pernah pun bagi pape penghargaan kat followers ktorg....so kata sepakat di capai yang membawa keberkatan, ktorg pun setuju lah untuk anjurkan satu event besar²an...hehehe...

Okey mari kite tgk sape yang di maksudkan KITAORANG tue....


Syarat² penyertaan :

  1. Syaratnye simple je, tp perlukan mase yg lame skit, korang di wajibkan jadi follower kitorg nie, sbb ni semua penyumbang hadiah & juri² di iktiraf dan sudikanlah letak blog ktorg dlm bloglist supaya korang tahu perkembangan giveaway nie sebab setiap blog akan bagi infomasi berbeza....


  2. Lepas nie, kalau korang rase tak nk jadi follower ktorgpun, ktorg tak marah...terpulang pada hak individu, tp utk menyertai giveaway nie korang WAJIB jadi follower...please!!!! untuk kali nie je jd follower ktorg yeee.... :)


  3. Kena buat satu entry pasal KAMI : 1st Giveaway nie & letakkan sekali banner kat atas nie....tak payah buat SME (sticky mode entry)...


  4. Pada sesapa yang nak join kena bagi link korang dalam comment box untuk entry KAMI : 1st Giveaway dalam blog Zura....then nti Imah akan updatekan nama korang sebagai peserta dalam blog dia...


  5. Lepas tue korang duk diam sampai ktorg cabut undi....dan akan ada arahan baru dari Imah...so bermula ari nie smpai 12hb, aku dan kengkawan akan monitor, tgk siapa yang kena...hehehe....


  6. KAMI : 1st Giveaway ini akan berlanjutan selama 2 minggu....


  7. Selamat mencuba....hadiah dia mmg best...superb..ape? tunggguuuuuuuuuuuuuuuu



Free Signature Generator

51 comments:

NahDaTuLIzaH said...

wah..sangat best ni..kene join..huhuhu

zai kulim said...

salam..korang meriahnyer
wajib zai join

http://zaikulim.blogspot.com/2010/03/kami-1st-giveaway.html

tak lengkap bagitau erk

tq

anggunbizz said...

salam zue aku nak join contest ni ek
http://anggunbizz/blogspot.com

anggunbizz said...

salam nak join ek contest ni jgn lupa singgah blok i
http://anggunbizz.blogspot.com

LanaBulu said...

Rajin lah U nih Zura..
Apa khabar laa ni?
Sihat2lah hendaknya..

Zura said...

hihihihi...
alhamdulillah sihat...
tue 1 cara nk appreciate mber blogger...
jomlah join...:)

izan cute said...

izan dah join

http://izancute.blogspot.com/2010/03/kami-1st-giveaway.html

anin said...

salam
sy dah join
comment sini bole tk???

ni link nye
http://seindahbayu.blogspot.com/2010/03/kami-1st-giveaway.html

anggunbizz said...

lagi sekali saya nak join ek cik zura sila kunjungi blog saya di :
http://anggunbizz.blogspot.com/2010/03/kami-1st-giveaway.html

NahDaTuLIzaH said...

Ok...aku da join.
Sile semak:
http://nahdatulizah.blogspot.com/2010/03/kami-1st-giveaway.html

**harap-harap leh shortlisted..hehehe**

~ain said...

nak join!!!

http://norainiammran.blogspot.com

~ain said...

ain dah buat entri:

http://norainiammran.blogspot.com/2010/03/kami-1st-giveaway.html

taufidris said...

http://taufidris.blogspot.com/2010/03/kami-1st-giveaway.html

Nida said...

Salam..

Kak Nida nak join ye..

http://along-nidar.blogspot.com/2010/03/kami-1st-giveaway.html

Follow semua blog - Dona
Add semua blog dlm blog list - Done

contest said...

http://usharapa.blogspot.com/2010/03/kami-1st-giveaway.html

zaza said...

Aku join gak..
peace!


http://prettyzaa.blogspot.com/2010/03/kami-1st-giveaway.html

jom makan said...

salam Zue sis join ya,

http://impianalamaniman.blogspot.com/2010/03/kami-1st-giveaway.html

email....nonemom@gmail.com

aina adnan said...

http://nurulainaadnan.blogspot.com/2010/03/kami-1st-giveaway.html

Snowwhite Zone said...

ZURA, anis tgh ketagihan contest ni.. heheh nak join laaa

Nurul + Nordin said...

nak join... nak join...

http://noiya.blogspot.com/2010/03/kami-1st-giveaway.html

aFRiNa-BaTRiSy!A said...

> dah juin, sila terjah http://afrinabatrisyia.blogspot.com/2010/03//kami-1st-giveaway.html
> mekaseyyyy

@renim said...

hye kak..
kite dah join ...
nie link kite...

http://diwaktuhidupku.blogspot.com/2010/03/kami-1st-giveaway.html

Admin said...

maya dah join.....check this

http://coretanmayaku.blogspot.com/2010/03/kami-1st-giveawayby-zura-zue.html

juniza said...

ju join

http://blogjuniza.blogspot.com/2010/03/kami-1st-giveaway.html

inasepi said...

http://inasepi.blogspot.com/2010/03/kami-1st-giveaway.html

ogy said...

salam ogy dah join ok

http://ogy2112.blogspot.com/2010/03/kami-1st-giveaway.html

syakila said...

http://nurnuha-syakila.blogspot.com/2010/03/kami-1st-giveaway.html

sarah said...

sarah join harap semak takut tak lengkap

http://sarah-rinduselalu.blogspot.com/2010/03/kami-1st-giveaway.html

inahasan said...

http://inahasan.blogspot.com/2010/03/kami-1st-giveaway.html

nOah said...

salam....

http://noahdarham.blogspot.com/2010/03/kami-1st-giveaway.html

koru said...

http://koru4dsky.blogspot.com/2010/03/kami-first-giveaway-neh.html

nak masukkkkkk!!harap di TERJAH a yer

adda said...

salam, nak join contest. ini link dia

http://mama-syafi.blogspot.com/2010/03/kami-1st-giveaway.html

thanks

Jieda said...

salam.. dah join giveaway ni.

My link

http://join-giveaway.blogspot.com/2010/03/kami-1st-giveaway.html

kalau tak menepati syarat,bgtau ye

ardinihumaira said...

wuhhooo... dni nak try juga :)

|| NaFiRaa || said...

salam kenal..

nak joint jugak u all punye giveaway!!

http://goodlucknafira.blogspot.com/2010/03/kami-1st-giveaway.html

jemput terjah yek!!!:)

A N A K - A N A K K U said...

pesanan untuk semua contester..kalau sy x sempat msk blog awaq@terlambat update link korang, sy mintak maaf erk.....tp hari nie sy dh update semua y dah bg link.....latest update 08/03/10 9.20am...tq atas kerjasama korang semua

arissa.soleha said...

salam

dh wat entri

http://arissasoleha.blogspot.com/2010/03/kami-1st-giveaway.html

sue said...

hi, mencuba nasib

http://lovelysue-mivida.blogspot.com/2010/03/kami-1st-giveaway.html

nEa FleriDa said...

SY JOINT:)

http://neaflerida.blogspot.com/2010/03/kami-1st-giveaway.html

LisaVsKhusairi said...

saya join..terjah yekk...
http://erynaraisyajoincontest.blogspot.com/2010/03/kami-1st-giveaway.html

Em's Family said...

Salam

saya join jugak

http://jomjoincontest.blogspot.com/2010/03/kami-1st-giveaway.html

terima kasih
follower's ID: Em's family

::Mamalyna:: said...

salam to u all...saya join giveaway...ni link saya...

http://ejanblog.blogspot.com/2010/03/kami-1st-giveaway.html

tq so much!!

ayuselalu said...

http://ayuayu101.blogspot.com/2010/03/kami-st-giveway.html

norhaizan said...

hohoho..nor pun nak try jugak ni..

Asya said...

Join skali.. sila terjah yer:-

http://fasyafrina.blogspot.com/2010/03/kami-1st-giveaway.html

norhaizan said...

kak Zura..nor dah join..di harap memenuhi syarat2 penyertaan yer..sila la ke sini..
http://moonoor.blogspot.com/2010/03/kami-1st-giveaway.html

mystory said...

http://storyhatie.blogspot.com/2010/03/kami-1st-giveaway.html

mystory said...

salam..
farah dah join
http://storyhatie.blogspot.com/2010/03/kami-1st-giveaway.html

cikbedahlaser said...

salam kenal...
sy pon nk join la...
ni link sy

http://cikbedahcontest.blogspot.com/2010/03/kami-1st-giveaway.html

tq

segalanyer kuterima... said...

salam harap masih diterma..

http://segalanyerkuterima.blogspot.com/2010/03/kami-1st-giveaway.html

AYU IDRIS said...

Salam...akak join ye utk meriahkan u ols yg dah sedia meriah~

http://ayuidris.blogspot.com/2010/03/kami-1st-giveaway.html