Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Monday, March 8, 2010

Happy Birthday

Assalamualaikum....






Siapakah jejaka ini...hehehe...seseorang yg pnh dtg dlm hidup aku....hari ini adalah hari ulangtahun kelahiran dia....so aku buat entry special tuk dia...walaupun tidak bersama tapi segala kenangan masih payah nak di lupekan....

"Happy Birthday ***** yang ke 31 tahun...*** ucapkan semoga bertemu jodoh yang baik, hidup di berkati selalu, walaupun tidak bersama kite tetap kawan dalam mimpi....hehehe..."

>>>Okey, dah aku nk g buat keje....bye bye...



Free Signature Generator

8 comments:

zaza said...

wei.. gini pun boleh?
Takyah nak wish2 la kat ex..
hish hish hish..

hahah

ardinihumaira said...

epi bday ye untuk dia..

no cedeh2 tau... bak kata alyah... "cuma kadang kala aku terkenang" yeahhh... betul2. kekadang tingat sat sat. besele tu.. hehe ^_^

Zura said...

klau putus sekali pun xsemestinye xbleh jd kawan...

bile pk blik kenangan yg menyakitkan hati tue kekdg boleh jd manis..

Zura said...

betul tue dini...kekdg teringat...tp xde pape perasaan pun kan...

zh-ena said...

wah siap ada entry lg tu :D

A N A K - A N A K K U said...

hahahahaha...untung dia...rugi dia x pilih ko.....baik kawan aku nie....kalau aku ade adik bujang, ko lah bkl adik ipar aku...hahahaha

Zura said...

saje je na...sbb th dia xbace nye...

Zura said...

aku lempang ko kang mah...klau berkakak ipar kan ko...xth lah aku