Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Thursday, March 18, 2010

10 Soalan Lagi Untuk Di Jawab

Assalamualaikum...

Okey, td jenjalan blog ezey-It's My Life....pastue kena tag daaaa...so jawablah....sbb soalan dia mudah sgt...

Soalan :
  1. Diri saya di rumah?
  2. Diri anda di samping rakan?
  3. 5 benda yang anda ingin kan tapi belum tercapai?
  4. Nama pasangan anda?
  5. 5 perkara yang anda suka tentang pasangan anda?
  6. Bila tarikh couple?
  7. Kenangan pahit anda dengan pasangan anda?
  8. Lagu tema cinta anda?
  9. Perubahan yang anda ingin lihat pada pasangan anda?
  10. Tag 10 rakan anda yang lain?
Jawapan :
  1. Seorang anak, kakak, adik, mak sedara, diri sendiri...
  2. Seorang yang pendiam tp bising jugak kalau ade topik best...tp bile dah ramai² terus jadi senyap sesenyapnye...dah drg nk berckp bg jelah drg berckp..
  3. Ape erk...rumah, tak yah dtg keje tp still dpt gaji, travel ke sana sini, ada keluarga sendiri, senangkan orang yang susah...
  4. Erm...dah jadi kenangan pun...
  5. Erm...tak naklah jawab sbb dah berlalu....
  6. Erm...nk jugak tahu ke walaupun dh jd 'x'...erm...tak yahlah...
  7. Erm...juga tak nak jawab....
  8. Erm...juga tak nak jawab...
  9. Erm...klau perubahan tue di tujukan pada 'x' boleh tak??...nak dia datang meminang...hahahhahaha....gilo apo...
  10. Surelah mber baikku sendiri mcm zie, imah, ena, ida & korang sumelah yang sudi jawab....jawab ye...tapi tak de hadiah...hehehehe...


Free Signature Generator

4 comments:

zh-ena said...

rajinya ko jawab tag

Zura said...

buang mase terluang

A N A K - A N A K K U said...

nie bekas "x" ko bgtau aku, dia otw nak dtg minang ko, tp soalan aku utk ko...ko nk terima ker dia lagi???????

Zura said...

hahahaha....biarlah rahsia...hahahha