Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Friday, March 19, 2010

Kalau Sudah Bukan Rezeki

Assalamualaikum......

Semalam aku rehat ngan Ena makan ayam penyet kat Kota Damansara....aku 1st time makan ayam penyet nie...selalu dgr org cite je...pastue tgk gambar sampai terliur²....so bila Ena ajak nk makan ayam penyet aku rase teruja jgaklah nk rase...

Kedai dia mmg selesalah....mase sampai tue adelah dlm 3 meja yang ade orang tgh makan....services dia pun kire cepatlah sbb aku boleh sampai ke opis ngam² pkul 2....bile tgh makan tue sakanlah ktorg berborak....

Pastue bukaklah cite pasal purse aku yang aku suruh korang teka tue...sbb Ena terpandangkan purse aku...aku tak tahulah ape silap system post komen nie....ena ade teka harga purse aku tue dan jawapan dia mmg tepat tapi tak appear pun komen dia...

Dah byk kali aku tgk betul² tapi mmg tak ade...mase aku moderate komen pun mmg tak ade komen dia...mmg aku alert bile orang bg aku komen sbb aku kena moderate dulu komen tue...bile balik dr lunch pun aku tgk jugak tapi tetap tak ada...

Aku pun rase cm tak tahu nak buat ape sbb nti unfair plak pada peneka yang lain...sayang betul aku rase...klau tak ko dah dapat something dari aku...tak pe lah na nti aku buat lagi erk...teka nilai harta yang aku ada....hahahhaha...




Pemenang yang kalah untuk teka harga purse....curik gmbar ko jap na...


Free Signature Generator

8 comments:

ardinihumaira said...

takpe.. hehe.. dni pon pernah jadi cemtu tapi hanya pada anonymous.. pelik kan? maknanya semua anonymous sekarang akan terlekat kat mana2 ntah..

Zura said...

mmg pun...kekdg maleh nk layan

zh-ena said...

hehehehehhe takper la takder rezeki
nnti ko buat la lg teka harta karun ko plak hehehehehe

Zura said...

hahahhaa...haahh ko tergelak aku

chugie said...

heheh..dh tak de rezeki ena ra, buat contest lg ra!

Zura said...

ko pun buatlah contest zie...hehehe...aku xpnah dpt pape dr ko...

A N A K - A N A K K U said...

hahaha...ra aku x betol erk...

Zura said...

xbetol...ko tue byk sgt jawapn n memain nye jawapan...tp aku ambik jawapn ko yg last 29.9