Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Wednesday, March 3, 2010

Menang Lucky Draw

Assalamualaikum.....




Nape aku show this picture....sbb aku begitu lucky² kat sana....hahahaha...alhamdulillah aku menang lucky draw.....sbnarnye aku dapt set pinggan mangkuk tapi dek kerana empunya diri yang menang hadiah nie tak nak hadiah nie sbb dia warganegara Indon....so tukarlah ngan dia...aku mana² pun boleh...pulak tue dia mmg suke pinggan mangkuk...meja kayu jati nie harga dalam RM400+++....bertuahnye badan....aku letakkan kat umah kakak aku sbb umah mak aku dah byk sgt ruang di penuhi barang...lg pun kakak aku tak byk perabot lagi...tumpang sementara...esok klau dah kawin ambik balik...hahahaha...





Free Signature Generator

2 comments:

~ain said...

zura.. meh laaa buh kat rumah ain.. rumah ain tak de byk perabot.. hahahahha

zella said...

cantik lah meja ni....
prnh survey harga meja lebih kurang mcm ni...
xjd beli sbb mahal sgt huhu