Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Tuesday, April 26, 2011

Sapa Cari Adik Aku Wiyah

Assalamualaikum....

Sapa yang cari adik aku Wiyah nie....nak apa ngan adik bongsu aku nie...adik aku nie bukanlah glemer mana pun....biasa² je dia nie...sekolah lagi pun..baru darjah satu....hehehe....ada keyword Wiyah kat report nuffnang aku.....

Sapa lah yang mencari tue erk dan sapalah Wiyah yang di maksudkannye tue....tersasar plak kat adik aku nie hah...bukanlah ppuan ganteng....tecik je lagi pun...semoga si pencari menjumpai Wiyah yang di cari....


1st time keyword nama adik aku....
Blogger Templates

34 comments:

Redbloodsnow said...

haha...bakal glamer ler adik akak si wiyah tu gara2 blog akak :P

ieda said...

haaa aah kan ... kenapa tuu .. musti ada yg istimewa tuu :))

b a m b a m ' s said...

uish...brape tahun adik zura nie?? dah baya nak buah den!hahahaha.. :P

mekchu said...

nak apply jadi manager adik wiyah bleh??

Zura said...

dia yg glemer zie...akak xglemer...pdhal blog akak..hahha..akak plak yg tumpang glemer dia...kehkehkeh..

Zura said...

ntahlah kak ieda..sapalah yg d carinye tue..

Zura said...

dh 7 tahun dah CB...

wahida said...

sebab adik ko comel la...tu ada yg mencarik tu...hehe....

maszmadi said...

la, kakak nyer blog, adik pulak yang di cari yerk.. tumpang glemer la ni nampaknye yerk.. hehe

Zura said...

comel kak..gigi depan xde..hehhe

Zura said...

laaa...smpai nk apply jd manager wiyah lg mekchu..kang balik kang sy tanye dia erk..

Zura said...

itulah masz..nk buat cm ne...

www.fierapirot.bolgspot.com said...

wahh..tahniah..=)

Arief Arf said...

haha bagus la adik tu dah jadi famous..
tapi kadang2 info kat internet ni bahaya jugak.. macam2 orang boleh buat..
X)

|| NaFiRaa || said...

kikiki.. glemer jap nama adik..:)

dwaty said...

bertuahnya wiyah... ada secret admire...

emieysandra said...

org tu cari mau dibuat adik angkat kot..err..huhu

Miss Meen said...

wiyah sebab nama dia pemes masa drama ustaz amirul tuh hahaha
HIHihi ashraf muslim dah tunang ku frust tert0nggek
hihihi

[sutera kasih] said...

hehe glemer nama adik akak

Myra Jay said...

hehee, wiyah glemer sebab gmbaq ustaz Amirul ari tu kot.. :)

Zura said...

thank fiera..tp bkn diriku yg d cari...uwaaaaaa...hehe

Zura said...

yelah arief..dia yg femes..jeles seh..hehhe

Zura said...

hehe..ye lah tue nafira..adik yg glemer..

Zura said...

kakak dia yg merana xde admire..kehkehkeh...kakak yg berblogging adik yg glemer...

Zura said...

kahkahkah...sapalah org tue ye emiey

Zura said...

a'ahlah..nama ppuan tue rabiatul adawiyah kan...sama plak tue..

Zura said...

tuelh yan..nk buek cm no.

Zura said...

ye lah MJ...kan ustaz amirul bertunang...

velasrizal said...

wah glemer nama adik u tu

Ardini Humaira said...

wahh sape tengah cari wiyah tu ;)

Sharinginfoz said...

he he he nama wiyah memang popular kot

Zura said...

nk buat cm ne rizal..dia lg glemer dr kakak dia...

Zura said...

ntahlah dini..ustaz amirul kot...hehe

Zura said...

sharinginfoz - ye ke...agaknyelah kot...penangan ustaz amirullah nie..