Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Tuesday, April 5, 2011

Terima Kasih Nuffnang

Assalamualaikum.....

Nak buat entry membodek nuffnang plak...hehehe...tak de maknanye nak membodek nie...aku bukan suka jadi kaki ampu....biarlah tak dapat apa² dari jadi kaki bodek nie...jelik sungguh...aku cuma nak ucap terima kasih kat nuffnang je sebab aku dapat lagi satu BE...

Bestkan dapat BE tapi satu BE aku dah turun ke ME....tak pe lah....patah tumbuh hilang berganti...pandai nuffnang pujuk aku...kihkihkih....tapi kali nie aku dapat iklan BE yang sedap di makan...sambil makan sambil main game...

Nielah iklan yang aku dapat tue...

Baru adil...dua kat BE dua lagi kat ME...korang bengang tak aku blurkan amount tue...kehkehkeh...sebenarnya aku pun bengang kalau orang nak show dia ade BE tapi nilai tue di blurkan....kahkahkah...aku bagi hint jelah erk....baru² nie aku dah pun cash out kan...so nilai terbaru nie dah pun capai puluhan ringgit...alhamdulillah...
Blogger Templates

12 comments:

wahida said...

perghhh...cepatnya income u naik sis...cayalah...

Amy Syaquena said...

alhamdulillah..rezeki

sahromnasrudin said...

perghhh..mantap la..mmg hebat blog awak..keep on blogging ya

Dinaz said...

a ah..banyak nye..tu sbb la tak nak tunjuk, kasi blur ...hahah, tahniah..dinaz nk juga BE cmtu..

Zura said...

jd cepat sbb mase cash kan tue ade BE kak..kalau x...hampeh je..

Zura said...

a'ah amy..rezeki..tp itu pun dh lama xnaik $$$..

Zura said...

xde yg hebatnye sahrom cume rezeki memasing...blog sy nie besa2 je...

Zura said...

xdelah byk mana dinaz...kalau byk xyah blurkan..hehehe..ala ade dua je BE tue..nak ke..???ambiklah satu..hehe

Sharinginfoz said...

Memang seronok kan, kaya

Joy said...

my acc baru berganjak rm1.65 aja :p

Zura said...

hehe..kaya sikit je..bolehlah...

Zura said...

ini pun dh lama br berganjak joy...