Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Thursday, April 7, 2011

Aku Yang Kuat Makan

Assalamualaikum....

Banyakkan makanan aku hari nie....ari nie ada orang belanja lagi...belanje bihun....jimat duit aku...alhamdulillah.....break tadi aku tak keluar pegi beli makanan....lagi pun aku dah beli makan then ada orang belanja plak tue....harus aku abiskan dua² bungkus nie.....



Yang berbungkus plastik tue nasi lemak ikan masin...yang sebelah tuelah orang belanje bihun....

Aku beli kuih wadeh 4 ketul...aku suke kuih wadeh nie....bagilah aku makan bape banyak pun aku boleh telan sampai kenyang asalkan sedap....tapi kali nie kuih nie masinlah plak....

Bawak plak roti yang tinggal sekeping nie sebab due dia ari nie....walaupun sekeping tetap berharga....bukan roti biasa-biasa....roti kismis lagi tue....

>>>Nampak nau aku nie kuat makan kan....hehehe....biar kuat makan asalkan jangan lahap semasa makan....makan kena penuh beradab....makan sebelum lapar...berenti sebelum kenyang....
Blogger Templates

16 comments:

AngahSayang2314 said...

hehehe makan ke apa nie??? hehehe

.: iEyLa :. said...

huhu...sape nk blnje ieyla ni..hihi..
yang penting roti dalam beg coach ok..hakhak

Miecyber said...

Boleh jimat banyak ari ne...

Terima Award.Makasih sobat

velasrizal said...

welcome to da club heheh

Taman Tamadun Islam River Cruise Pulau Duyung Kuala Terengganu

Ya ALya said...

tak pe...makan selagi terdaya....

Myra Jay said...

Bestnyer ada org belanja, takpe selagi boleh mkn kita makan selagi terdaya..hikhikhik:)

Sharinginfoz said...

Apa lagi org belanja ngap ngap

Azueriena Norash said...

kuat makan badan x nai xper..jgn mcm azue..mkn banyak naik pun banyakk huhuhuhu

Zura said...

bersantap namanye tue angah...

Zura said...

pandai pun ieyla..hehe..roti mmg dlm beg coach..

Zura said...

hehe...tp nk jimat mendenye mie...satu ari boleh abiskan..

Zura said...

ade geng rupenye...cayalah rizal..kihkihkih...

Zura said...

betul tue Ya...makan selagi blm sakit...

Zura said...

hehe..org nie suke sgt belanje...tue yg asik nk kena ngap je..

Zura said...

mcm surprise je MJ org belanje..selagi xsakit kite makan...

Zura said...

makan sbb nk naikkan badanlah azue tp xnak naik2...sbb tue yg xkesah makan byk mana pun..