Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Monday, August 22, 2011

Perlukan Rehat

Assalamualaikum...


Bulan puasa nie energy kita agak menurun sikit sebab kita tak makan pagi (selepas imsak) dan tengahari....kita kena bertahan sampai waktu berbuka dalam pukul 7 lebih...sebab tue bulan puasa nie kita kurangkanlah segala aktiviti tak penting....

Tapi pada aku bulan puasa ngan bulan biasa sama je aktiviti aku....rasa penat yang amat.....rasa tak cukup rehat...badan sengal²....mata sembab yang amat sebab asiklah tidur lambat....pastue pagi kena bangun awal...

Aku perlukan rehat sebelum aku pengsan....tapi keje² kat opis nie sangat penting untuk aku selesaikan...tahu aje lah...dah nak raya nie...gaji semua kena siapkan cepat....payment to supplier/subcont pun kena selesaikan cepat....

Minggu yang busy....tapi....

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

AKU MASIH SEMPAT UPDATE BLOG N BLOGWALKING...KIHKIHKIHKIH

~ zura ~

42 comments:

.: iEyLa :. said...

haha..busy2 jgk kak...
blog tetap kne update..hehe

~aSHa~ said...

sib baik ada perkataan tapi....

BW leh hilang stress di tempat keje...ehehehhee


sha pun penat ni..dah sarat sgt...tapi masih bertahan pose

alinac lover said...

hoho..kalo bole BW tu kira oke dah tu hehehehe

[sutera kasih] said...

hehe BW tu cara dptkan tenaga kak hehe..apa2pun, akak reaht2lah jgk yaa..jgn paksa diri kalo penat,,

アヌムちゃん said...

blog tu wajib..heee..takpe sikit lagi nak raya dah..bole makan hari2.heeee

Myra Jay said...

Walau sesibuk mana pun kita blog tetap tak tinggal kan :-)

iMBobo said...

hehe tapeee update blog guna jari je..

amal said...

hehehe sama la ngan wani. keje banyak gile kat opis ni. tapi malasnye la aih nak buat keje. BW rajin lak hihih

dhiera said...

sememangnya kamu blogger tegar..
jangn lupa siap kan keje skali ye~

sahromnasrudin said...

syabas...bukan senang nak hapdet belog dlm keadaan sgt bizi kan

Joy said...

sama! i still gigih update blog n BW ;)..sempat aja kan

|| NaFiRaa || said...

nak rehat jugak.. penat~

wahida said...

blog pun kengkadang kena rehat gak...hehe..

ieda said...

tu lahhh tu yg x tahan tuu , kalau dah kaya tegar blogger kan ekekke :))

zh-ena said...

klu blh blogwalking tu msh bertanaga lg tu ra hahahahaha

dwaty said...

rehatla puas2 zura...

aku nak wish selamat hari raya ni coz esok dah balik.... maaf zahir batin ya...

Afiqa Dayana said...

hahaa, sempat lagi tuu hapdate :P

Qaseh dalia adelia said...

sibuk2 pun sempat g berblog hee

qamarguyz said...

Salam ziarah..
Maafla ganggu sis berehat..
tapi nanti kalu ada masa boleh tolong sikit tak? hehE..

Lawati link di bawah & vote di bahagian poll & comment (cari responses ke-36) untuk laman qamarguyz.blogspot.com - Aksara Cinta Ilahi.. ‘Tinta hamba..menuju Yang Esa’..TQ =)

http://komuniti.2dayblogger.com/undian-tagline-blog-terbaik-2011/

Kalamhati said...

update blog ni pun kira sumting yg bleh release tension jap..btul tak?hehe

maszmadi said...

memang kekadang kita perlu rehat kan.. letih melayan orang sekeliling yang macam2 karenah..

Zura said...

harus tue ieyla...haha

Zura said...

a'ah sha..baca2 cite org...mood boleh jd okey kan..

Zura said...

haha..ye lah tue alinac..kalau xlarat..nk buat ape pun letih kan..

Zura said...

kehkeh..tenaga batin tue yann..

Zura said...

tuelah anum..xpe..bln yg muliakan..

Zura said...

betul tue myra..blog mesti nk tgk jgak..

Zura said...

hahaha..ye lah iMBobo..yg penat badan kan bukan jari..

Zura said...

hahha..padahal keje opis tue berbayar kan wani..ish ish ish..

Zura said...

okey ...siap dhiera..hehe

Zura said...

dah minat sahrom..mcm mana pun tetap ada masa tuk minat tue..

Zura said...

ntahlah kite nie joy..keje2 sampingan nie ade je masanye..

Zura said...

jom rehat sama2 nafira..

Zura said...

blog sy nie xnk sunyi kak..dia mesti nk membebel jgak..

Zura said...

kak ieda - hehe..

Zura said...

hekhekeh..perli nmpak na..

Zura said...

thanks n selamat hari raya jugak dwaty..

Zura said...

hehe..harus afiqah..

Zura said...

curi masa qaseh..

Zura said...

done roy..semoga kamu berjaya...

Zura said...

betul tue kak KH..mmg satu cara nk rest otak sikit..

Zura said...

ish xsuke layan manusia yg byk kerenah..letih..