Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Tuesday, August 2, 2011

Rezeki Lagi

Assalamualaikum.....

Alhamdulillah....dapat rezeki lagi...molek rasanye dapat hadiah dari sesapa yang sudi bagi hadiah...hehe...walaupun b'day aku dah berlalu pergi tapi sahabat aku sorang nie masih ingat nak bagi aku hadiah....hahaha...

Semalam kitaorang jumpa sekejap sebab dia nak bagi hadiah kat aku....punyalah bergaduh² manja sapa sampai dulu kena tunggu sebab bateri handset dia dah abis...last to last kitaorang bersaing masa kat bukit BRP tue....

Aku perasan dia....siap aku gelakkan dia sebab masa nak jalan sebab dah lampu hijau enjin dia mati...hahaha..berangan je kejenye...sampaikan kete belakang siap hon lagi...tak menyabar....padahal enjin kete aku pun mati jugak masa lampu merah...okey lagi...

Sempena 1st Ramadhan dia berbaju kurung....terkejut aku tengok sebab dia nie orang paling payah nak berbaju kurung....hehe....kalangan kawan² aku memnag jenis simple....baju asal selesa...make up xdenye nak 24 jam....

Banyak plak aku berceloteh...meh tengok ape dia bagi....



Macam tahu² aje aku suke kumpul paper bag....



Cantik kotak nie..siap riben² lagi...



Ucapan yang penuh bermakna bagi aku dari seorang kawan selamanya....IMAH...thanks so much...

~ zura ~

12 comments:

Myra Jay said...

Bestnyerr dapat hadiah..
Tahniah ye kak... :)

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

mmg bestkan kalau dah tua² nie masih dpt hadiah besday.

hehehehe...

CHU MAJORFLAVA said...

WAA....best nyer dpt pwesen..=D

[sutera kasih] said...

syoknya dpt hadiah :)

happy belated birthday kak zura..

Zura said...

hadiah bday myra... :)

Zura said...

hahaha..yelah kina...biasenye budak2 je dpt hadiah nie dh tua2 pun dpt lg..

Zura said...

mahunye xbest chu..

Zura said...

thanks yan.. :)

Ardini Humaira said...

wahh kak murah rezeki.. bestnye :) tahniah tau!

Zura said...

alhamdulillah dini..:)

A N A K - A N A K K U said...

hahahah aku x pasan pun ko,erm tuelah xde kesempatan nak jumpa kan...;p

Zura said...

dah sibuk berangan je..mana nk perasan aku...