Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Friday, August 26, 2011

Menang GA Duit Raya

Assalamualaikum.....

Alhamdulillah rezeki raya....tak sangka plak menang sebab ramai yang join GA nie....sangat heppy seakan tak percaya...chewaaaah...macam menang award je gayanya....aku mula kenal blog nie bila Amy tagged aku untuk join GA nie....

Syarat yang mudah buat aku suka untuk menjoinkan diri....alhamdulillah rezeki berpihak pada aku....tapi Amy tak ada rezeki untuk menang....inilah jalan yang Allah dorongkan untuk rezeki kita....sapa sangka kan.....

Nak tengok buktinya....aku print screen dari tuan punya blog....


Senarai nama yang mencecah ratusan orang...tengok aje nama aku nombor 107...berkat nombor feveret aku kot...7...hehehe....


Pilih by random....tak sangka plak boleh menang....tengok banyak kali tue nombor nye....

~ zura ~

10 comments:

maszmadi said...

alhamdulillah, tahniah zura... erm leh arr dpt duit raya dr zura lak kan.. hehe

iMBobo said...

wah tahniah! dapat duit raya tu hehe..

krole said...

tahniah!!!

saya_arief said...

tahniah2..
:D

Ya ALya said...

tahniah....

zh-ena said...

tahniah ra..ssh tau nak menang kalau guna random nie..

hari nie ko kerja ker

アヌム ちゃん said...

wah tahniah....

selamat hari raya :)

d_LA said...

wahhh..bestnye menang GA..dh lame x join..
dear, hp eid mubarak..wish awal2 la takut x sempat nk online...
maaf ye kalo dla ada tersalah ckp/komen selama ni..take care^^

Redbloodsnow said...

wahhh...ni yg nk jeles niiiii. perghh! tahniah kak :)

[sutera kasih] said...

tahniah sis..rezeki raya :)