Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Wednesday, August 3, 2011

Sangat Mengantuk

Assalamualaikum.....

Sumber dari google...

Sangat mengantuk pagi nie....tido macam biasa...lepas tengok Edisi Khas terus booom....tapi mungkin kerana gangguan dari mesej adik aku pukul 11 lebih buat aku terjaga....nasib baik boleh tidur balik lepas tue....

>>>Rehat ½ jam nie nak tido sat lah....

~ zura ~

22 comments:

anumuchan said...

Salam ramadhan dan selamat berpuasa :) Baru sempat nak wish dekat sini^^

TS said...

rehat 1/2 jam??
ieyla rehat sejam...jom tido!!!
ngantuk tul kot..hikhik

wahida said...

tengahari pun aku nak tdo...yeyyyy!!

Myra Jay said...

Jeles tengok mata dia, cantikkk :)


Nanti rehat sama2 lah kita booommm ye :)

amal said...

sama macam company wani.. rehat setengah jam jugak :)

~Agen Coway Anda~ said...

xkeje ke sis?

Zie Madini said...

salam lah kita kak. zie pun sgttt mengantuk. since puasa ni, zie bgn seawal 4:15am...lepas tu straight away g keja...aduiiiyaiii

nangtok n letih zie :(

Unknown said...

Uh..aku pun ngantok...
Anyway slamat berpuasa Zura...bizi ckit tak sempat nak jenguk blog nih...huhuhu

Zura Tahir said...

salam ramadhan jugak anum...:)

Zura Tahir said...

wow rehat sejam eiyla..jeles..

Zura Tahir said...

erm..selalu ckp nk tido tp sure xdpt tido kak..

Zura Tahir said...

a'ahkan mata dia cantik..mata sapalah tue erk..

Zura Tahir said...

yelah nk rehat lama2 pun mana nk pegi..

Zura Tahir said...

kejelah amy..tgh menahan ngantuk..

Zura Tahir said...

tuelah zie..nk cover tido pun xsempat rasenye..

Zura Tahir said...

selamat berpose izah..:)

iedaurora said...

bulan puase nie mate mmg mengantuk je, nak bangun sahur pun liat! selamat berpuase zura sekeluarga...

Zura Tahir said...

mmg pun ieda...melayan mata ngantuk dr bersahur..selamat berpuasa jugak tuk ieda sekeluarga..

[sutera kasih] said...

nasib baik sy tak berapa nk mengantuk time puasa ni huhu

Zura Tahir said...

xngantuk yan..adooiii akak ngantuk time puasa nie...

Ardini Humaira said...

dni busy sangat beberapa hari ni. ni baru berpeluang bw.. sanggup bersengkang mata hehe

Zura Tahir said...

bersengkang mata pun iye jugak dini tp kesihatan kena jaga tau... :)