Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Friday, July 8, 2011

Giveaway Tiny Pillow

Assalamualaikum...




Dah lama Dini tak buat GA....kalau dulu dia kerap buat GA sampaikan ada orang soundlah dan cakap macam²....tapi kali nie untuk bulan terbaik dalam hidup aku...Dini telah melancarkan GA dia untuk followers² dia....

Aku belum pernah beli lagi tiny pillow buatan Dini nie tapi selalu jugak jenguk² kat blog dia design tiny pillow nie...memang seorang yang kreatiflah Dini nie....tiny pillow dia ada macam² corak dan kombinasi warna yang menarik...

Kalau kata aku menang GA nie aku nak tiny pillow yang berbentuk nama aku ZURA atau Z2007...rasa² Dini boleh buat tak...hehehe...banyak songeh plak aku nie...hahaha...kombinasi warna purple ngan grey...cam nelah rupanye....

>>>Tarikh tutup 23.07.2011 jam 11 malam....jom kite meriahkan GA Dini nie...

~ zura ~

10 comments:

ieda said...

gud luck dik ! ..
insyaallahhh akak joint :)

wahida said...

semoga berjaya bebeh!!

Zura said...

thanks akak...

Zura said...

thanks kak..

Myra Jay said...

Gud luck kak..
Myra pun nak join gak cuma entry blom sempat buat lagi.


**Oh ya serprise adiah dah smpai.. Terima kasih sesangat, terkejut & terharu..Nanti entry menyusul k**

d_LA said...

RS CAM NK JOIN GAK LA..ADIAH GILER BEST TU....INSYAALLAH KALO SMPT LEH JOIN NI

Zura said...

thanks myra..

Zura said...

jom join dla..xsusah pun syarat2nye..

Ardini Humaira said...

kak...
thanks sebab sudi join :')
terharu ooo...

InsyaAllah bantal idaman kalbu akak tu akan jadi kenyataan :D Goodluck kak!

Zura said...

insyaallah dini..