Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Wednesday, July 13, 2011

Iklan Cadbury Dairy Milk Baru

Assalamualaikum....


Sapa suka tengok iklan nie...iklan cadbury baru...aku suka tengok iklan nie sebab macam best je kan pakwe bagi coklat cara macam tue.....hahaha....bagi guna belon je.....itu kalau dapat rumah macam tue dan pakwe tinggal belakang rumah macam tue....

Kalau dapat rumah kampung ape plak cara nye....memula lepaskan belon tue dapat kat orang tua perempuan....last² dia lepaskan belon banyak dengan terikat coklat cadbury...haah ambik ko...semua warga flat tue dapat coklat....hahaha...

~ zura ~

20 comments:

Redbloodsnow said...

tak pernah ler plak zie tgk iklan ni kak.

atty's said...

iklan cadbury tu mmg besh..
kty cadbury kurang skit..kty lebih suka van houten ngn snickers

zh-ena said...

klu umah kg..ketul kea botol hahahahha

Joy said...

sweet je kan..dia baru nak tackle ppuan tu kan ;)

|| NaFiRaa || said...

suka jugak tengok iklan tuh.. unik jek kan~ sweet sgt..

ieda said...

kalau kat kg dia main ketuk2 dikkk mcm citer bujang lapook ekekek :)

Zura said...

ada zie..mmg sweet iklan nie..

Zura said...

ooo...ye ke..nti sy lepaskan belon ngan coklat van houtan

Zura said...

hahahha..tok sami..

Zura said...

xthlah joy..yg pasti kalau pwe buat cm tue mesti sweet kan..haha

Zura said...

a'ah..best je...

Zura said...

main ketuk2 xdpt ape kak..

Myra Jay said...

Iklan yg lawak tengok, tp yg suka sbb laki tu xputus asa berusaha nk bg gak coklat tu :)

[sutera kasih] said...

kalo dpt pakwe cmtu, heaven bebeno tu kak hehe

Ardini Humaira said...

;) suka2.. tapi kalo nak ado laki cenggini kena yang banyak $$$ la ehheee kalo x, tak ado dia dapat lepaskan belon+cekelat untuk 1 flat

Zura said...

a'ah kan myra..usaha tangga kejayaan..

Zura said...

hehe..susah nk cari kot..hahaa

Zura said...

uish..itu tiap2 ari nak tue kalau dia byk duit..

Norasikin said...

lawa la awek tu. Pan asian ke? Org malaysia?

Zura said...

ntahlah shikin...