Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Friday, July 29, 2011

Apo Nak Buek Hah

Assalamualaikum.....



Inilah yang terjadi bila aku nak bukak blog aku....naik rimas aku di buatnya....kejap² kang kuar notification nie....aku tekan je cancel tue...tapi lepas tue jadi balik....Myra suruh aku tanya blogger help...hehe...tapi aku nak tanya korang dulu....:D...ape nak buat...

~ zura ~

10 comments:

Liyana said...

buang gengblogger punya logo...InsyaAllah hilang.

iedaurora said...

ieda pun jadi sebab ade wiget 'geng blogger', maybe kene hack sebab dah tak boleh bukak... buang wiget yang kene hack tu terus oke la..

♥CIK SHA♥ said...

akak buang yg Geng Blogger punye tu..baru benda tu hilang..sha pun macam tu jugak ari tu..

shandye. said...

ada org cakap tu semua gara-gara widget gengblogger yg ada problem tuh....

my blog pun ada masalah yg serupa... ingat nk remove dulu widget visitor gengblogger tu dulu... bila gengblogger dh boleh login balik baru nk pasang semula widget tuh...

huhu....

krole said...

adus tak penah lagi kena camni...tpi krole rase tol kate mmber2 yg lain cube buang dulu widget2 yang berkaitan geng blogger~ krole doakn agar smua ok

Myra Jay said...

Ooo pasal ada geng blogger tu ke..
Akak try buang tengok boleh tak..
Myra pun dok masuk sebelum nie keluaq cenggitu la..

velasrizal said...

mmg leceh de benda ni tp i xtau pe benda ni.. xpenah kene

Ya ALya said...

tu la pasal.....bila ya buka blog zura mesti ada kuar benda tu.......rimas gak tgk........

Ardini Humaira said...

kak.. kalo kita pin d GB pun bahaya... pakat remove GB jom.. GB ada poblem skang ni

Zura said...

thanks so much kawan2 sume... :)