Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Friday, July 22, 2011

Surprise Birthday Dari Blogger

Assalamualaikum....

Firstly nak ucap terima kasih bebanyak pada kawan² yang wish hari tua aku...hehe...tak kiralah melalui sms phone ke....wall FB ke....email ke...sangat² aku hargai dengan doa² kalian yang baik untuk aku...

Okey semalam aku dapat ini barang aaa dari ini dua orang budak aaaa...yang buat surprise kat aku...hehehe...nak tahu sapa orang tue...meh masuk blog dorang kat sini ngan sini....balik² je tengok ada parcel atas monitor cabuk kat umah mak aku...

Siap mak aku membebel....dia malas nak terima parcel macam nie sebab nanti abang posmen suruh dia sign...mak aku tue suri rumah je....tak de bende dia nak sign²...so skill sign dia dah hilang...abang posmen tue suruh mak aku belasah je sign....

Mesti korang nak tengok ape hadiah aku dapat...."korangkan ambik berat pasal den"(dialog Nabil dalam ML minggu pertama)...hehe...meh scroll down tengok...


Jarang dapat bungkusan macam nie...tue yang teruja tue...


Tinny pillow....ada tertera nama aku ngan trademark aku...sangat suka....


Nie bahagian belakang...combination colour grey ngan purple...cantik plak aku nengoknye...


Sarung handset yang sangat lawa....biasalah aku abadikan nama aku....3 kali asik return je barang nie kat pengirim...


Lip balm dari avon...sayang wooo nak guna...


Note dari si dia....


Dan note dari si dia...


Alolololo...tomeynye kad nie....


Dalam banyak² bau perfume avon...aku paling suka bau imari...ingat lagi masa study...berbotol² beli imari tapi aku beli jenis roll botol kecik tue je...tak penah beli botol cam nie....tapi bila dapat botol gini rasa cam...aaaaahhhhhh....


Perfume ngan sarung hset si dia bagi....pillow ngan lip balm si dia bagi...

Terima kasih bebanyak Dini dan Myra...akak suka sangat hadiah yang korang berdua bagi....

~ zura ~

40 comments:

sahromnasrudin said...

hepi belated besday ya...

GnieSyazni said...

besnye dpt hadiah =)

shameel Iskandar said...

tahniah zura. baik hati betul blogger tu. Happy besday zura, sorry trlewat wish

@e_da said...

happy belated besday zura.. bertuah badan...

zella y said...

happy belated birthday...
wah...syoknyer dpt byk hadiah....

amal said...

besnye dapat hadiah :) zura baik ngn orang, thats why org ingat ehehe.. happy belated bday! semalam ke bday zura? sori tak tau ehe..

Myra Jay said...

Heheee, alhamdulillah selamat smpai.. terima kasih kat Dni jugak sebab bantu untuk surprise kan akak..
Happy Besday ye kak..
mmuaaahhh :)

maszmadi said...

bestnyer dapat adiah besday.....

saya_arief said...

wa..banyak nye dapat adiah.
selamat hari lahir..
:D

[sutera kasih] said...

happy belated bestday kak zura..
syoknya dpt kejutan hehe

ieda said...

syoknya kalau dpt adiah ingatan dari blogger @ kawan2 kan ... rasa sgt2 di hargai lahh dik :)

eppy bday dik .. nanti bday akak zura lak bagi adiah erkkk ekekekekk ( ngosekkk dik )

Ardini Humaira said...

Alhamdulillah selamat sampai pada akak.. risau ak dni. pos laju pon suka wat hal gak skang ni pasalnya.. sob sob... pos ekspress lansung tak bagi kejesama dah... biau la orang tak sudi, xmo beli sampul pos ekspress langsung dah pasni. boikot hahaha :p



p/s: hepi2 kak! and thanks sis MJ juak!

sarah mohamad said...

happy birthday zura :D semoga panjang umur dan di murahkan rezeki okay :D

b a m b a m ' s said...

syoknya dpt adiahhh ekkk!! lupa dah wish ker blom.. Happy birthday kak zura!! :P

[sutera kasih] said...

kak zura..mana pegi ni lama x update?huhu

dwaty said...

bestnya dapat hadiah....

|| NaFiRaa || said...

banyak nye dapat hadiah.. best2~

wahida said...

bestnya dpt hadiah..mak jeles nok...

アヌム ちゃん said...

wah best2 dpt hadiah ye...nway hepi belated besdey too^^

d_LA said...

wahhhh..bertuahnya dpt adiah dr dni dan myra..tahniah2

Zura said...

thanks a lot sahrom..:)

Zura said...

a'ah gnie..rezeki...

Zura said...

xpe shameel..lambat2 pun wish jugak..:)thanks

Zura said...

thanks eda..mmg syok..

Zura said...

thanks zella..:)

Zura said...

thanks wani..biase2 je wani...20hb bday..

Zura said...

suke sesgt myra hadiah tue.,.thanks myra n dini..

Zura said...

surprise tue masz...

Zura said...

thanks arif..suke dpt byk hadiah..nak plak surprise..

Zura said...

thanks yan..mmg best yan dpt kejutan..

Zura said...

hehe..bile bday akak..

Zura said...

ish drg nie..semata2 nk promosi kan pos laju je ke dini..

Zura said...

thanks sarah...

Zura said...

thanks CB...

Zura said...

ada yan tp xde mood nk update lah..:D

Zura said...

hhe..ye dwaty..

Zura said...

drg ni buat kejutan nafira...

Zura said...

uish..jeles kak..

Zura said...

thanks anum...

Zura said...

drg buat kejutan dla...