Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Thursday, July 14, 2011

Apa Tujuannya

Assalamualaikum.....


Seriously aku tak tahu ape tujuan orang letak botol atas kete...tak tahulah ada isi air ke atau kosong je...kenapa erk..??sebab dah banyak aku nampak dorang buat cam nie...masa aku on the way pegi keje pun banyak je kete buat cam nie kat satu kawasan perumahan tue...nak tanya bapak aku....aku lupa....so sapa tahu kenapa dorang buat macam nie...

~ zura ~

14 comments:

ymn said...

tu tandanya -- keta nak dijual - keta 2nd hand.

Joy said...

x silap tu sign: car for sale ;)

wahida said...

letak botol air tu tandanya keta tu nak dijual....

~ain said...

dia nak jual kete dia kot.. hahahaha

Zura said...

oo... ye ke..thanks kawan2..

Zura said...

xperasan pun sign tue joy..

|| NaFiRaa || said...

pon x tahu kenapa.. kete nak jual eh??.. kalo mak sy..dia letak air dlam botol mineral pastu dia letak atas kete.. x nak bagi kucing naik atas kete katanye.. kekeeke.. petua org dulu2 kot..kiki

Qaseh dalia adelia said...

tak tahu .. hihi

zh-ena said...

KETA TU NAK DI JUAL LA RA

Ucu Faridah said...

saje je...nak buat pamer botol2 plastik yg dah tak guna tu...untung2 boleh jual dgn kereta tu sekali..

アヌム ちゃん said...

eh untuk jual? xpenah tau la pulak.haha

saya_arief said...

rmai dah bagitawu kat atas tu.
simbolik tuk jual kete la tue.
;p

[sutera kasih] said...

tak pernah nmpk plak..kalo kt sini keta kena jual, kena tampal 'car for sale' or number contact..

NM02 said...

itu tandanya orner kete tu nak jual kete tu. itu caranya supaya orang sekeliling tahu.