Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Saturday, November 20, 2010

Cabutan Merry Go Round

Assalamualaikum...

Okey...aku penah cakap nak buat cabutan kan...entry nie...so setelah di pikir²kan aku akan buat satu cabutan in group...haaahh...korang mesti tak faham ngan maksud aku kan...okey aku akan terangkan supaya korang ngan aku sama² faham...

First step...aku akan bagi korang number 1-10...then korang di kehendaki memilih nombor yang korang nak...lepas tue...korang tinggalkan URL blog korang, email add ngan nickname dalam kotak komen entry nie SAHAJA....

Second step aku akan review komen korang then aku akan masukkan nama korang dalam group korang mengikut pilihan number masing²...misalan A pilih no 2, B pilih no 1, C pilih no 2...makanya A ngan C under the same group...

Satu group hanya akan ada 2 orang sahaja...kalau ada lebih dr itu aku akan suruh dia pilih nbor lain yang masih kosong...then aku akan cabut nbor dan kedua² orang dalam group itu akan dapat hadiah juga..bkn kongsi hadiah tau...

Mungkin aku akan buat 2 cabutan bermakna akan ada 4 orang yang akan dapat hadiah dari aku...kemasukan nama dalam group berdasarkan kecepatan komen yang korang bagi..aku akan refer pada masa komen di publishkan...

Syarat² penyertaan tak berat mana pun...korang just tinggalkan URL, nickname, email add ngan nombor pilihan dalam kotak komen nie...itu je...tak payah buat entry...tak nak follow pun boleh...aiman tak kesah...eh eh ape kes ngan aiman nie...

Okey...clear tak arahan aku tue...klau korang tak faham jgak nti korang tanye aku personalylah ye kat email aku z2007_jc@yahoo.com.my.... mungkin agak leceh kemasukan nama² korang dalam group...its okey...itu aku punye keje...just wait my latest instruction okey...

>>>Due date sampai ari sabtu 20.11.2010 tepat pukul 0115....sebab aku hday ari sabtu tue...segala kerja² penyelarasan akan di jalankan kat umah kalau line bband cun ye...good luck..

Free Signature Generator

37 comments:

Faryza said...

URL:http://faryza27.blogspot.com/
nickname:faryza
email add :faryza@gmail.com
nombor pilihan:7

hehehe betul ke cara sy komen ni..klu salah bgtau ye.
tq

Cik Mimie said...

url:-http;//mimie-sic.blogspot.com
nickname:-cik mimie
email:-mimie_yumiko90@yahoo.com
nombor pilihan:- 4

A N A K - A N A K K U said...

url :http://adushperniesemuaxleh.blogspot.com
nickname : c comel....
email : cute_maintain@yahoo.com
no pilihan : mestilah 3 kan...

Ya ALya said...

url :http://mysara-ya.blogspot.com
nickname : ya alya
email : fizalya82@yahoo.com
no pilihan : 5,sebab akhir tahun ni anniversarry yg ke 5

♥CIK SHA♥ said...

akak..sha nak sebok gak eh..boleh tak??hehehe..

url:http://riesha-ariesha.blogspot.com
nickname: sha
email :noorshahada@gmail.com
nombor pilihan : 1

chugie said...

Aku chugie..

URL: http://iezmierah.blogspot.com
nickname: chugie
email : zumizie@yahoo.com
NO pilihan : 2

Joy said...

url:http://joyandloves.blogspot.com
nickname: Joy
email :joyandloves@gmail.com

mahira oya said...

URL:http://memoirsofoya.blogspot.com/
nickname:oya
email add :mahira_oya@yahoo.com
nombor pilihan:8


sy dah masuk..no smpi bape ade ni..sy nk 7/8 sbnrnya..heee..thanks bgtau kak..nk menang boleh??heee..

Joy said...

tertinggal lak..

No. Pilihan : 8

nurezzat said...

salam.. ezzat nak join boleh ke?

url : http://missezzat.blogspot.com
nickname : nurezzat
email : n.hazatie@gmail.com
no pilihan : no 8.. ngee~

NahDaTuLIzaH said...

Aku nak join gek!

URL:http://nahdatulizah.blogspot.com/
nickname:cik Izah
email add :princess_iza81@yahoo.com
nombor pilihan:7

Eryna Afina said...

assalam..
adeq nak join bole? da follow..

url : http://missadeqwanie.blogspot.com
nickname : eryna afina
email : N.WanieA@gmail.com
no pilihan : no .9

ardinihumaira said...

URL:http://ardinihumaira.com
nickname:ardinihumaira
email add :amni_shiro@yahoo.com
nombor pilihan:10


heeeeeee dni join dua kaki :D

nurezzat said...

salam..
oke lah.. ezzat pilih no.6

url : http://missezzat.blogspot.com
nickname : nurezzat
email : n.hazatie@gmail.com

@renim said...

URL:http://diwaktuhidupku.blogspot.com

nickname:@renim

email: chokkelat26@yahoo.com

nombor pilihan:5

thanks menjemput saya join same...hehehehehhe

zaikulim said...

url:-http;//zaiikulim.blogspot.com
nickname:-zaikulim
email:-zbintim@yahoo.com.my
nombor pilihan:-1

♥♥Muslimah Vouge♥♥ said...

URL:http://norazwa50.blogspot.com/
nickname:norazwa
email add :norazwa52@yahoo.com
nombor pilihan:2

segalanyer kuterima... said...

url:-http://segalanyerkuterima.blogspot.com/
nickname:-sakinah
email:-sakinahghazali@yahoo.com
nombor pilihan:- 6

sarah said...

url :http://sarah-rinduselalu.blogspot.com/
nickname : sarah
email : sarahghazali84@yahoo.com
no pilihan : mestilah 3 ..

izan cute said...

url :http://izancute.blogspot.com
nickname :izancute
email : sarizancheamat@ymail.com
no pilihan : 4

♥CuteMummy ♥ said...

join

url:http://rinna57.blogspot.com/
nickname: cutemummy
email :sherrina57@yahoo.com
nombor pilihan : 9

SoFiaHB said...

URL: http://sofiah-andaikutahu.blogspot.com/
nickname: sofiah
email : sofiahb@ymail.com
NO pilihan : 10

Qard91 said...

QARD JOIN

URL : http://qard91.blogspot.com/
ID : QARD
EMAIL : qard91@yahoo.com
NO :5

syakila said...

Kila nak join gek!

URL:http://nurnuha-syakila.blogspot.com/
nickname:syakila
email add :noeill_11@yahoo.com.my
nombor pilihan:7

taufidris said...

URL:http://taufidris.blogspot.com

nickname:taufidris

email: taufidris@gmail.com

nombor pilihan:8

ayuselalu said...

URL:http://ayuayu101.blogspot.com

nickname:ayu

email: ayuayu101@yahoo.com

nombor pilihan:1

leen said...

URL:http://emmileen.blogspot.com/

nickname:lenn

email: edleen@ymail.com

nombor pilihan:4

EraWaTiE said...

salam..
Join

url : http://erawatie18.blogspot.com/
nickname : era
email : erawatie18@yahoo.com
no:10

Zalina said...

salam..
Join

url : http://usharapa.blogspot.com/
nickname : zalina
email : zalina50@yahoo.com
no:2

rosilah said...

Join

url : http://rosilahi.blogspot.com/
nickname : rosilah
email :rosilahi@yahoo.com
no:3

inahasan said...

URL:http://inahasan.blogspot.com/

nickname:inahasan

email: ina_hasan@yahoo.com

nombor pilihan:9

tq

juniza said...

URL:http://blogjuniza.blogspot.com

nickname:juniza

email: kjuniza@yahoo.com

nombor pilihan:6

inasepi said...

URL:http://inasepi.blogspot.com

nickname:inasepi

email: inasepi@ymail.com

nombor pilihan:7

lisa said...

url:-http://sailabless.blogspot.com
nickname:-lisa
email:-sailabless@yahoo.com.my
nombor pilihan:- 9

Lovely Bella said...

url:-http;//lovelybella12.blogspot.com
nickname:-bella
email:-lovelybella12@gmail.com
nombor pilihan:4

♡ Sutera Kasih ♡ said...

URL:http://suterakasihyann.blogspot.com
nickname:sutera kasih
email add :sa_zza143@yahoo.com
nombor pilihan: 5

thanks 4 inviting me :)

aYu said...

URL:http://noridayumz.blogspot.com
nickname:ayu zan
email add :ayz_whiteroses@yahoo.com
nombor pilihan: 1

thanks sbb invite sy~