Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Tuesday, November 9, 2010

Kala Malam Menjelang

Assalamualaikum....

Niat di hati bila dah ade kemudahan nie nak lah berblogwalking kat blog mber-member...tapi belum pukul 11 menjelang mata nie dah mengantuk...tilam ngan bantal memanggil-manggil plak...macam mana nie....

So far belum berkesempatan nak beronline sampai lebam biji mata...mata nie tak kenal erti cuti atau keje...time dia nak layu...dia dah tak pk dunia lagi..hehhe....ini pun mata dah nak titun dah nie...adoiyayy...


Free Signature Generator

2 comments:

ardinihumaira said...

hehe..
dni pon tak online sampai mata lebam :D

Zura said...

jom kite online smpai lebam mata dini...hehe