Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Tuesday, November 23, 2010

Hadiah GA Kecantikan #4

Assalamualaikum....

Hehehe...eh eh asal aku menyengih pepagi nie..sebenarnye aku dah pun cabut pemenang tuk cabutan MGR...itu pasallah aku menyengih...okey sebelum tue aku nak cite nie sikit...semalam hadiah tuk GA Kecantikan #4 by Dini dah pun sampai...

Masih jugak aku tak dapat teka tulisan sapa nie..hehe...dasar lemah betul...tapi sebenarnya aku teka orang lain...sbb ada orang macam janji nak post kan something kat aku..hehe...sekali silap daaaa...meh tengok ape bendenya...


Sampul..just tgk word kepada jelah erk..aku blurkan alamat aku tue...


Jeng jeng jeng jeng...inilah bendenya...1 sachet super maxx 5...sayang plak nak minum...aku belum teliti lagi sachet nie sbb semalam bergegas nak makan McD kat tempat baru BRP...sedih wooo..McD The Store dah tutup...




Free Signature Generator

6 comments:

Ya ALya said...

la yer ke MCd the store dah tutup....slalu makan situ....sekarang ya kena cari tempat lain la....tq atas info ni.....

Zura said...

a'ah Ya..dh tutup...

Joy said...

untung gak join GA ni...

Zura said...

untung klau menang p kalau xmenang pun dpt tambah kenalan...itu yg bestnye..

ardinihumaira said...

:D heee... akak try tau.. yang ni dni lom try... nanti akak citer best tak. nyum2

Zura said...

okey dini..