Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Tuesday, November 30, 2010

Episod Akhir Asmara

Assalamualaikum...




Sapa tengok cite nie...??Aku tak tengok cite nie pun...bkn maksud aku tak tengok langsung...tengok bila TERbukak je..tapi itu pun layan sekejap je...kekadang aku bertanya jgak jalan cite dia kat member opis...saje nak tahu...

Bila aku baca sinopsis dia sikit²...lepas tue tanye member aku sikit²...menarik jugak jalan cite dia....tapi dah lambat pun sebab malam nie episod last...tak pe..bleh tengok online kalau aku nak...kalau rase tetiba nak layan...

Di sebabkan malam nie episod last so aku ingat nak tengoklah...hehe...aku kan suke mengadap episod last...tapi kesian kat kawan dia lakonan Faralyna (suke tgk muke dia nie)....kenapa tajuk dia ASMARA...?nape letak nama ASMARA....?erm..


Free Signature Generator

8 comments:

|| NaFiRaa || said...

saya memang slalu tengok citer nih!! malam nih mesti kena tengok..kalo x memang rugi!!

princeduyong said...

part lasti ni baru nak tgk...

Jieda said...

Laa.. malam ni last ke drama ni

Joy said...

tak tertengok lak...sad ending kan?

Zura said...

xlayan sgt cite nie tp nk th ending dia..

Zura said...

hehhe..samalah kite princeduyong..layan part last je..

Zura said...

iye jieda..mlm td last..

Zura said...

sad ending joy..tp dlm sad2 tue ade heppynye jugak..