Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Tuesday, November 2, 2010

25 Thing About Me That I Want To Share With You All Because I Can

Assalamualaikum...

Okey...nak jawab tag...memang tak de idea nak buat entry ape so jawab tag yang telah di tag oleh Alya....baru aku tahu Alya sebenarnye muda setahun dari aku tapi asal dia bahasakan dirinya kakak dan aku pun panggil dia kakak...hahahha...

  1. Aku di kenali ngan nama zura atau zue...tapi kebanyakan orang panggil aku zura...ade jgak panggil aku zorro, jula juli atau paling sadis zoo negara...
  2. Aku penetap setia di Sungai Buloh....di lahirkan di Ampang....
  3. Aku suka subjek akaun sebab bagi aku subjek tue memang mencabar otak aku nie...tapi bila ambik dip aku ambil course business..lastly keje aku ambik bahagian account jugak...
  4. Aku penah menganggur selama hampir 2 tahun keseluruhannye...bukan directly 2 tahun sebab aku penah keje sementara di Jusco OU sebagai S.A....tapi just 7 month je...
  5. Aku penah keje di company supplier alat² computer tapi one day je sbb transport problem...member aku Zie Iezmierah yang rekemenkan...sorry ye zie...rase bersalah sgt pada zie mase tue...
  6. Lepas tue aku berkerja dengan company uniform specialist...sudah 5 tahun aku berkhidmat di sini...
  7. Famili bukan di kalangan orang senang...so aku adalah orang pertama dalam my famili yang dapat menjejakkan kaki di luar negara iaitu Shanghai, China...
  8. Pertama kali naik flight mase trip to Sarawak tahun 2008...
  9. Habit aku yang berbahaya masa memandu...aku sempat lagi termenung mase bawak kete..bahayakan...
  10. Aku seorang yang tidak suka menimbulkan masalah pada orang dan diri aku sendiri...sebab tue aku klau nak buat sesuatu keputusan terlalu lama aku memikirkannya...
  11. Dalam last² minute aku bleh ubah fikiran aku mengikut keadaan....
  12. Orang kata aku nie diam² ubi berisi....nampak diam tapi bila dh kenal baru tahu sapa aku...
  13. Ada orang kata umur aku muda dari umur sebenar....hahaha...sbb mungkin belum kawin kot....
  14. Aku sukekan jenaka...dan ada kalanye aku suke ambik joke sesuatu bende tue..
  15. Bila aku focus terhadap keje...aku tak suke di ganggu...
  16. Masa aku memandu aku tak suke keadaan bising....jejas tumpuan...
  17. Dulu aku pandai menyimpan lah nie dah tak pandai...hahaha...pantang ada SALE...
  18. Sukekan baju blouse...addict sesangat...
  19. Dulu aku segan² mencuba sebarang fashion...lah nie pun segan² mahu...
  20. Sempoi...tak reti nak bermake-up bagai...
  21. Kawan aku tak ramai tapi aku akan jaga kawan aku sebaik mungkin.....
  22. Aku jenis yang mudah kesian...tap sekali kepercayaan aku di khianati sampai bebila aku tak percayakannye...
  23. Ada orang cakap aku nie macam tak de perasaan terutama sekali dalam bercinta...dan EGOIS...hahaha....ye la tue....
  24. Famili aku adalah kawan² aku...aku sayangkan mereka² itu...luv u so much...
  25. Lastly...aku tak suke buat keje terhegeh²...that y aku terus buat tag nie bile di beritahu...tq Alya

Aku nak tag kawan sekolah aku je...aku nak korang buat...walaupun dorang nie aku dah lama kenal tapi aku belum betul² memahami...

Imah
Zie
Ida
Ena
Liss



Free Signature Generator

7 comments:

ardinihumaira said...

tak pe kak.. satu hari nanti akan ada cinta menyelinap masuk dalam hati ;)

AngahSayang2314 said...

hehehe baru angah tahu kalau tidak angah tak tahu pun.....

Zura said...

insyaallah..:)

AngahSayang2314 said...

hehehe akhirnya terlepas kata2 angah pun dah tahu hehehe

chugie said...

zie tu aku ke? akakakakakak:))

Zura said...

zie tue ko lerrr..cube click kat nama tue kualah blog ko..

Zura said...

tahu ape nie angah...konpius nie..