Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Tuesday, November 23, 2010

Senarai Pemenang Cabutan Merry Go Round

Assalamualaikum...

Okey...nie keputusan cabutan aku tue....tiada sebarang unsur penipuan ye..aku jujur cabut tuk korang nie...aku ingat Dini penah cakap masa dia buat Contest Kecantikan dulu... "kalau boleh dia nak bagi semua orang hadiah"...bila cm nie brlah aku rase....tapi faham²lah sendiri...


Nombor yang dah di gunting dengan berhemah...
Aku gulung dengan penuh berhemah....

Aku kumpulkan atas tapak tangan aku dengan berhemah...

Aku goncang²kan tangan aku then mana kertas yang jatuh..itulah nbor yang bertuah...then satu dah pun jatuh....kena tunggu lagi satu aku pun goncang lah lagi...


Pap...jatuh lg satu...so dah ada dua cabutan aku buat...itu kira cabut ke...tak kesahlah...memula nak cabut tp macam tak best je..asik cabut je so aku buat cara lambungan plak...

Inilah nombor yang bertuah itu....memula tue aku tak tulis word enam tue...bila tengah dok gulung² baru aku teringat yang nombor 6 ngan 9 sama...so aku pun tulislah word 6 tue atas kertas tuk bezakan nye....

G3 - C Comel & Sarah & Rosilah

G6 - Nurezzat & Sakinah & Juniza

Free Signature Generator

26 comments:

hans said...

tahniah pada yg menang

P/S : Jom Jalan - Jalan Cari Makan Di Kedai DENAI dekat Menara UOA Bangsar

A N A K - A N A K K U said...

hahahaahah.....ra betol ker nie...huhuhuhuhhuhuhhahahahaahha

chugie said...

yeay!! x bertuah! ekekekek..

nurezzat said...

eh eh, betul ke ni?
dpt hadiah ke?
huhuhuhu....

Faryza said...

dah berjaya...sob..sob.. tgu contest saya plak ..dtg blog ye kul 12 keatas.heheh

Zura said...

sudahlah mah...perasan ko tue menjadi jgak..hahhaa

Zura said...

xpe zie..ada rezeki lebih aku buat lg...

Zura said...

ye adik ezzat..awak menang..

Zura said...

okey faryza...nti kite masuk sana erk...

Lovely Bella said...

waa tahniah pd pemenang.. jgn sedeh sume nye pemenang tiada pengalah.. hehehe :)

Gadis & Wanita said...

tahniah pemenang :)

Joy said...

tahniah buat group 3 dan 6 ;)

NahDaTuLIzaH said...

adeh... x sangkut lagik..huhuhu..
anyway congrats pd yg menang.. :)

Zura said...

betul tue bella..

Zura said...

nasib kurang baiklah tue izah...

Zura said...

lupe plak aku pun nk wish tahniah pada pemenang...

mahira oya said...

ha? x bertuah..adeh

ardinihumaira said...

wahh tahniah semua ^__^

Asrol Mania said...

Nak jugak adiah.. nak beli helmet baru nih.. please... hakhakhak...

Jemputla klik sini.. hehehe

Zura said...

xpe oya..len kali ade lg...

Zura said...

toce2 dini..bg pihak pemenang..hehe

Zura said...

erm..nk helmet..??gune je sabut kelapa asrol..senang..

Asrol Mania said...

sedey.... hehehhee...

Zura said...

jgn sedih2...itu bahan terbuang yg kena kite hargai...hahha

aYu said...

aiyak~
kalah...

xpernah dpt kalau cabutan betuah..

Mari Berbicara Hati Ke Hati :
Calon SPM 2010 meninggal dunia

Zura said...

xpe ayu blm rezeki lg...mn th nti ade grand prize tuk cabutan bertuah dr memana contest ke...ayu plak menang...