Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Sunday, November 21, 2010

251 & 152

Assalamualaikum.....

Dah pukul 2 lebih...korang dah makan tengahari ke..??aku belum lagi makan nasi...masih kenyang lagi sebab bantai roti canai skeping setengah...cicah plak ngan kuah dal n sambal ikan bilis semalam...kakak aku buat nasi lemak semalam....ada balance...

Okay..tadi aku tengok kawan-kawan aku dalam dua-dua akaun aku nie...tak lah sama jumlah nye tapi angka yang sama dan membawa pada makna yang berlainan...terima kasih pada korang yang sudi jadi kawan aku untuk dua-dua akaun nie....

Untuk kawan dalam blog nie jarang naik tapi once dia naik sampai 2 3 orang...kalau blog yang mantap n glemer aku tengok hari-hari ada je orang follow...macam blog Dini...blog Zie...blog sapa lagi erk...ini yang aku tahulah sbb aku sentiasa follow cite-cite dorng nie....


Kawan-kawan dalam blog...251...


Kawan-kawan dalam facebook plak...152...


>>>Terima kasih ye korang sudi jadi kawan aku di alam maya nie...muaaahh3x..hanya tuk beuty followers je...



Free Signature Generator

6 comments:

~aSHa~ said...

leh jadi ong plak no 251 dan 152 ni..ehehehe

Zura said...

harap2lah...sapa nk nombor meh sini ambik nmbor nie...hehee

ardinihumaira said...

nanti kasi jadi 15000000 lak kak. jum2 :D

Zura said...

uish...lama lagi tue...

Redbloodsnow said...

wahhh name zie pun tersenarai antara blog glamer kak zura? wahhh terharu zie okeh. bg zie blog zie hanyalah blog cikai yg biase² je...sungguh nih :)

Zura said...

glemerlah tue zie ooiii...beribu2 followers...