Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Friday, November 26, 2010

Contest Dah Macam Year End Sale (YES) Pulak

Assalamualaikum...

Ini statistic untuk weekly nye dalam blog aku...betullah cakap Zie...dah nak hujung² tahun nie ramai plak yang buat GA, contest, cabutan...baru² nie pun aku ada jugak buat cabutan...mber aku Imah pun sama...Zie plak dalam planning nak buat...kirenya banyak jgaklah aku join contest lately nie....


4 dari 5 ranking teratas yang hanya di penuhi contest sahaja...




Free Signature Generator


18 comments:

chugie said...

heheh.. tunggu contest dr aku plak ek! memang aku kasi susah2 kaw2 punye lah..

Faryza said...

waaa.. saya pun contest tempat pertama..ekkekeke

oya said...

suka YES..tp skang mcm kene NO

velasrizal said...

a'ah mmg ramai yg wat contest skrg ni

Jumlah Kutipan Filem 2 Alam

eiela said...

memang dah hujung tahun nih ramai yang buat contest.

Latest Entri : Hati-hati Dengan Penipuan SMS

Zura said...

mmg sdg menunggu zie..

Zura said...

plg hot faryza

Zura said...

hehehe,,,no entry...

Zura said...

so pe lg..meh kite join rizal...

Zura said...

tue lah mcm YES..

~aSHa~ said...

bila dah surut..akak plak menyusul...eheheehhehe

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

hehehe....sama lah dgn mama adam nie haaa...bln nie join contest dan GA jer.

Zamz said...

byknya contest...rajin ek masuk

Zura said...

hehe..kena tunggu ni asha..

Zura said...

tuelah memasing ada rezeki lebih tue yg buat contest, GA tue mama adam..kite kena support mber blogger nie...

Zura said...

xde keje zamz..kekdg tue cube nasib je..

ardinihumaira said...

hehe...
dni lak nak break wat GA dah ni

Zura said...

break skjap xpe..jgn lama2