Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Friday, November 19, 2010

Review Cabutan Merry Go Round - Perubahan

Assalamualaikum....

Erm...dah petang baru nak update....sebab no idea...aku nak bercakap pasal cabutan Merry Go Round...rase² korang dengar tak aku cakap nie...hikhikhik....buat² dengar je lah erk...aku nak update sikit info pasal cabutan aku nie...

Oleh kerana penyertaan korang dalam Cabutan MGR nie agak lebih dari yang aku sangkakan so aku kenalah ubah sikit format cabutan...aku tak delah target penyertaan lebih dari 20 orang...sebab aku blogger kerdil je...hehehe...

Sebenarnya aku nak 1 group cuma ada 2 orang saje...tapi oleh kerana ramai orang pilih nbor yang sama so aku masukkanlah nama krg ikut nombor pilihan korang...so korang tak payah lah pilih nombor baru balik...

Aku akan buat cabutan secara manual....lagi pun aku just tulis nombor je...tak payahlah aku tulis nama korang....that y aku buat cabutan in group...cara cabutan aku kekalkan...2 kali akan di buat....okey...pape pun kite tunggu sampai esok...



Free Signature Generator

2 comments:

ardinihumaira said...

puhh kiri kanan :D heee

Zura said...

jgn terlebih puhh plak dini....