Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Thursday, January 6, 2011

Si Dia Yang Di Maksudkan

Assalamualaikum...

Hehe...ini sebenarnya kesinambungan entry yang ini....ayat macam tribute pada sang teruna je...dah nama pun budak sastera....ayat harus power....okeylah..sepanjang dia bersama aku ape yang dah aku buat tuk dia...

Aku tak banyak make-up kete aku nie....buat yang simple² je...tak nak menampakkan kete nie milik seorang ppuan...bahaya lagi pun....keselamatan lagi penting dari kecantikan....kete nie dah umpama pakwe aku dah....


Buah strawberi tergantung berbuai².....sticker McD ngan road tax...semalam baru je dapat road tax baru...tak tampal lagi...

Stesen yang selalu aku dengar...tp kekadang tukar channel jugak...

Pewangi yang dah lama...malas plak nak buang...hihihi...pokok yang aku jaga tapi bunga dah cabut...daun je yang tinggal tapi still working...

Seat belakang...susah nak dapat duduk kat belakang nie...

Tisu harus ada beb...

Sebab aku susah nak merasa dok belakang sebab aku punye kereta nie tak sume famili aku biasa guna sebab gear dia lain sikit...

Bantal mashimoro buat pelapik kepala...tak de lah letih sangat kepala ...
Blogger Templates

22 comments:

ardinihumaira said...

kak! kita geng! bunga dni pun dah tercabut kat flipflop tu ehehehe

bidadarihijau said...

nasib baik kete tak macam kedai kasut..wahahha

~ain said...

ayah ain pun pakai savvy.. ain pernah bawa lah sekali dua masa nak amik adik balik sekolah. pelik sebab gear reverse dia lain macam sket. lepas tu signal belah kiri, wiper belah kanan... viva terbalik pulak dia punya signal dgn wiper..

kelakar sebab bila nak masuk simpang confident je tolak belah kanan, tetiba huh.... wiper lak yang naik..

tapi, savvy mmg best berbanding viva wpun ada org kata macam telur dibelah dua.. hampeh je org tu!

ieda said...

ahahha cute jer dikk .. ok lah nie simple2 jer .. akak pun x minat makeup lebih2 .. entahlah kang mcm ape jer hehhe

|| NaFiRaa || said...

hehehe.. saya x reti bawak kete manual.. tau bawa auto jek..muehehe

chugie said...

ekekek.. teruna tu nama die savvy ye?

malon said...

kak! kita geng! liat awak punya blog

suka ina said...

tidak pake sawy
cam pula ni awak

A N A K - A N A K K U said...

hahahaha kalau ko wat teka teki mmg aku dah menang besar....aku x suka pelapik kepala tue, wat tengkuk aku sakit, tlg buang erk...hahahahah y lain luluslah cuma strawberi tue wat kacau pemandangan aku jer;p

Zura said...

hehe..tp ini akak pnah nk gam kan tp xbleh..last2 togel tanpa bunga...

Zura said...

kasut adelah tp dlm bonet..tp sepasang je..

Zura said...

tp betul ain..savvy mmg best bwk...tp zura xpnah bwk viva lglah..so blhelah ckp savvy best..hiihii.tp kalau dh ain ckp cm tue mmg bestlah savvy ye...

Zura said...

xsukelah over make up sgtla kak eida...

Zura said...

sy plak xbesa bwk auto...canggung...

Zura said...

a'ah zie..nama penuh dia proton savvy bin proton saga...kahkahkahkah...

Zura said...

ada geng bru nmpaknye nie malon..hehhe

Zura said...

abis ina pakai ape...

Zura said...

wah sesuke ati ko ye mah..xde maknanye aku nk buat contest deh...sbb aku th ko yg menang..hahahha

Joy said...

pernah ada flipflop tu. kejap aja bertahan.. myboys suka usik ;)

Zura said...

biasalah tue joy..kalau ada budak2 mmg xtahan lama..penah jugak anak buah nk usik tp 'haip'

NahDaTuLIzaH said...

caya la zura maseh kekal bersama..cam aku dan my luv aku la..maseh bersama..hehehe...

Zura said...

hehe..alhamdulillah izah...