Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Saturday, January 15, 2011

Raja Lawak - R2

Assalamualaikum......

Aku tak penah ngadap Raja Lawak episode by episode....selalunya aku akan ngadap bila ade pelawak yang memang orang cakap best....aku pun bukan nya mengadap Raja Lawak dari musim pertama.....

Sebab bila aku tengok aku tak boleh nak gelak...so faham-faham ajelah...tapi bila aku try tengok Raja Lawak musim ke-5 nie aku rasa ada improvement kat peserta-peserta kali nie....dari episode pertama lagi aku dah terkekek-kekek ketawa....

Dalam banyak-banyak peserta....pada aku yang memang lawak Nazmi ngan kumpulan R2....ini pandangan aku ye....tapi antara dorang berdua Nazmi lah yang paling hot....dengan tugasan dia bertajuk "Aku Lupa".....

Tapi pada aku....aku lagi suka lawak kumpulan R2....bukan lawak semata-mata tapi dengan gaya kelakar seorang pelawak....memek muka yang tak boleh blah...gaya selamber....itu yang berjaya menarik minat aku untuk terus tengok dorang nie.....

Pusingan ke-2 semalam pun masih buat aku ketawa....tajuk "Gila".....yang lain tak semat tengok sebab line Astro pulak problem...so aku terus balik umah kakak aku....hehe...nasib baik dapat tengok performance dorang....

Komen Afdlin menguatkan lagi kehebatan peserta musim nie....eh kata nak tido....penatlah...itulah inilah....ishh...rupenya aku lapa daaaaa.....aku attach sekali performance dorang....pendapat korang plak cm ne erk..???

Blogger Templates

12 comments:

Mknace said...

:) :) :)
terbaeekkk!!!!

singgah dari mknace unlimited

::alwaniamalini:: said...

laju sangat dia bercakap. x sempat nak catch up mende la dia cakap ahaha

rockinsudu said...

suke nazmi. lawak dye best

deCrewz said...

Tapi kan, tiap2 musim raja lawak, mesti zizan ngan johan menang, sebab diorg paling lawak..ha3.

p/s : Jai x sempat lagi tengok RL musim baru ni, sibuk ngan kje.. Sawang dah TV kat umah.. Silap2 anai2 pun ada...hu3

ardinihumaira said...

raja lawak ni ingatkan nabil lak kan :p

Zura said...

mknace - :)

Zura said...

hahahaa...kena play byk kali wani nk catch up ape dia ckp..

Zura said...

hehe...dia punye semangat berlawak tue tinggi kan sudu...

Zura said...

itu tok sah cakap decrewz...drg tue mmg lawak...

bek bersihkan tv tue sblm anai2 dtg...

Zura said...

dini admire nabil ke...hehehe

Sharinginfoz said...

suka nazmi

Zura said...

sharinginfoz - suka R2..:D