Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Monday, January 24, 2011

Luv Brand Coach

Assalamualaikum......


Picture from FB Haspina Sharina

Aku sudah aim ini purse...brand coach...tersaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaangat suke dengan brand coach nie....harga korang tok sah cakaplah...memang mahal...ape yang buat aku tertarik ngan brand nie adalah design nye....

Kalau tengok macam tampal cantum dari lebihan kain² tapi itu yang buat aku tertarik dengan designnya....trademark product nie huruf C pada barang....insyaAllah aku akan dapat kan purse nie...semua bergantung pada bonus hujung bulan nie...hihihihi....
Blogger Templates

18 comments:

Joy said...

design Coach mmg lawa-lawa kan. suka juga ;)

ardinihumaira said...

;) puas hati kalo beli yang ori... tapi dni suka beli tak ori.. opsss kantoi. lariksssss

YanDarwisy said...

Coach hu...! Tak mampulah kiter. Kalau ader bonus pun, x termasuk dlm budget, byk list menunggu. skrg termampu pakai wallet MNG jer...:(

sahromnasrudin said...

takpe..nti cash out nuffnang, dapat la beli kans....

atty's said...

Hari sabtu kty masuk butik coach..
udahnya sudah tanam azam utk dptkan beg yg ke 3..huhuhuhuu
silau mata..masa tu masuk butik coach.

Sharinginfoz said...

cantik gak purse ni

zh-ena said...

wahhhhhhh beli utk maanjakan diri
kita dah penat bekerja kan mesti la beli something utk appricate diri sendiri

AngahSayang2314 said...

apa lagi kumpul la duit nuff

oya said...

kadang2 suka gaks

Zura said...

boleh jd geng nie joy..

Zura said...

akak pun beli yg xori je dini...jnji dpt brand tue...

Zura said...

hehe...beli pun yg xori je yan..yg ori xmampu...

Zura said...

hehe...cash out tue budget lain tue sahrom..

Zura said...

alamak kty...masuk butik coach...mahunye kalau sy xnk kuar dr situ..hihihi..

Zura said...

sharinginfoz-mmg cantik dh book nak beli..tp tunggu budget dulu...

Zura said...

ena..dah lama xkomen kat blog aku...hehe..titik peluh sendiri na..kenalah beli bende yg patut tuk kepuasan diri..

Zura said...

hehe..ada angah tp tue tuk yg lain plak..

Zura said...

kadang2 je oya...nape xselalu..