Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Monday, January 31, 2011

Heartbeat Yang $$$$

Assalamualaikum......

Orang lain dah berentry² pasal mende alah nie...aku baru je buat...dah daftar tapi tak tahu cam ne nak letak banner tue sehinggalah aku baca blog Ya....Ya ada link kan blog yang buat tutorial pasal heartbeat nie..thanks Ya & MZ...aku mendaftar nie hasil pujukan dari MJ....hehe...ada MJ ajak aku daftar HB tapi dah lupa kat komen entry mana...


Jom join kawan²...baru je letak banner $$$ dah jalan sikit²...hehehe..alhamdulillah...
Blogger Templates

14 comments:

chugie said...

huhu.. good luck ra...

Cikgu Den said...

tak clash ngan glitterati nuffnang ke???

Zura said...

jom lah join zie..

Zura said...

byk blogger cakap x jejas glitterati nuff cikgu..tue yg sy berani buat tue..:D

saya_arief said...

woo..menarik.
:D

NahDaTuLIzaH said...

erm...ok gek nih...thanks for the info beb.. :)

velasrizal said...

wah..dh maju dah..

klik utk u gak..

Jom Register Dengan HeartBeat !

Zura said...

registerlah arief...$$$$ masyuk...

Zura said...

sama2 izah..registerlah bg hot sikit itu HB

Zura said...

alhamdulillah...tq for the click..

ieda said...

ok dikk .. HB satu :))

Zura said...

time kasih kak... :)

ardinihumaira said...

hehe dni pun register gak tapi jarang kempen HB hehe malas letak code dia

Zura said...

tp akak tgk HB ade je kat tiap2 entry dini..erm...