Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Tuesday, January 11, 2011

Ziana Zain Twitter Trend Worldwide

Assalamualaikum.....

Aku tak penah rasanye buat entry pasal akak Ziana nie....aku memang minat gilerlah kat dia nie...sejak dari awal pembabitan dia dalam industri muzik nie...memang aku ikuti cerita dia tapi tak delah fanatik sampai sanggup beli majalah yang ada muka dia....

Kiranya aku bukanlah peminat fanatik dia kan...hehehe...yang aku suka sangat kat dia nie...suara dia mmg meletop, lagu dia sumenya best² belaka, imej dia yang smart dan bergaya, muka dia yang memang cun melecun, dia jugak kurang gosip...

Setiap album dia memang tak ketinggalan ktorang beli...mostly famili aku minat dia nie...eh aku ada satu kenanganlah...dia penah buat show kat The Store...dulu di kenali Pasaraya Hiong Kong...pakcik aku bawak ktorg adik beradik tengok dia....

Tapi malangnye ktorg kena naik bahagian atas sekali sebab terlalu ramai sangat orang masa tue...tak boleh nak menyelit langsung...so nampak dari jauh ajelah...mase tue dia nyanyi 2 lagu je almaklumlah artis glemer nanti bayarnya lebih...

Dulu masa study manalah ada duit kan...album dia 'Aku Cintakan Mu' adalah album pertama aku beli dengan duit allowance belajar aku...hihihi...nasib baik mak aku tak marah...hehehe...tapi album tue dh ntah ke mana ntah...

Banyak sangat gambar dia so aku pilih mana yang berkenan di hati...aku dapat dari carian google....jom usha gambar dia...tersenarai dalam Twitter Trend Worldwide....click sini nak tahu...click sini nak tengok performance dia di AJL


Ini mungkin di awal kemunculan dia kot...hehehe....

Aku suka sangat gambar yang nie...nampak cantik dan tak tahu nak cakap ape...sebab aku bukan pengkritik seni...tapi mmg cantik....


Yang nie jugak...nampak cam best je...

Dengan adik dia Anuar Zain...

Imej berambut pendek...suke suke suke....

Pandai jaga badan...walaupun dah umur 40-an...body still maintain...
Blogger Templates

2 comments:

~ain said...

malam AJL tu hari, nampak macam dia gemuks aaaa sikit..

Tapi, ok laaaa kan. Susah tu nak maintan badan macam tu di umur2 macam dia kan. Lainlah cik zura kita... langsing senantiasa!

=)

Zura said...

ye la tue ain..kdg2 nyanyi pun mengah...nak nye nyanyi lagu dia...hahhaa..xtercapai dek akal...