Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Friday, January 21, 2011

Akibat Suka Sangat Komen

Assalamualaikum....

Barang yang Ya kirimkan telah pun sampai....FM untuk orang yang rajin komen dalm entry dia....aku tak tahu plak aku pengomen terbanyak dalam entry dia....Ya pulak buat bende tue senyap²....

Okeylah nak tengok FM cam ne aku dapat...



Jeng jeng jeng...bandar Melaka...cantik kan....sungguh cantik...bila bukak je aku terus senyum sampai ke kaki....hehehe...kalau korang nak tahu....aku sebenarnya lagi suka kumpul keychain compare FM...tapi bila join sistem barter FM ngan Ya barulah minat tue ada...ada sesapa nak bagi aku FM...???
Blogger Templates

16 comments:

.: iEyLa :. said...

huhu...bestnye...
nak komen bnyk2 gak la kat sume..hehe

Zura said...

hehe...nasiblah ieyla..itu pun xth dia ade buat cm tue..

atty's said...

bagus..selain rajin komen..dpt ganjaran jugak

|| NaFiRaa || said...

huhuhu.. bestnye~ dh lama x dapat FM..nak jugakkkk

Ya ALya said...

syukur....dah sampai yer...heheheh....hope suka la yer....kikiki

wahida said...

akak pun suuuuuuuka kumpul FM dr keychain...

Zura said...

tuelah xrugi jugak mengomen kan kty...

Zura said...

nak jugak..boleh nafira tp kena sistem barter kat blog Ya

Zura said...

mmg uske sgt Ya...cantik..

Zura said...

joinlah sistem barter ngan Ya kak...Ya ade mcm2 jenis FM

ieda said...

akak pun pengumpula FM .. leh kita tukar kan :)

Zura said...

eh akak pun nak jugak ke...boleh jugak kak...

ardinihumaira said...

tahniah kak! :)

fyna said...

hadiah! sukenyeeeeeeeee

Zura said...

tq dini..

Zura said...

kalau dpt hadiah sume org suke fyna..best kan..