Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Friday, January 21, 2011

Ucapan Selamat

Assalamualaikum

SELAMAT PAGI SEMUA

Aku jarang buat entry untuk ucap selamat kan....selalu je aku akan terus post entry semasa....tapi hari nie nak ucap selamat kat korang....semalam cuti....ari nie sungguhlah liat nak bangun pagi....

Kalau cuti mata tue pukul 6 dah segar...lepas subuh dah payah nak lelap...tapi bila kena keje lepas subuh je mata mulalah kuyu semacam mintak bantal...ish ish ish...kena tongkat mata nie...teringat cite Mr Bean....

Semalam ape aktiviti korang ye bagi yang bercuti...mesti masa di manfaatkan sebaik mungkin...tapi bila time Thaipusam nie memang ktorg elak sangat ke arah Batu Caves tue...faham² aje lah....

Memula tue nak jugak pegi Taman Layang² kat Kepong tue...tapi bila teringatkan jammed...ktorg pegilah bershopping kat Care4 Kota Damansara....seronok jugak bershopping time duit tak de nie...buat loan kat adik²...hahaha...

>>>Okeylah...selamat bekerja semula ye....

Blogger Templates

6 comments:

mama wanie said...

salam singgah...

wahh bershoping yer...
mama lepaks kat rumah jer semalam

Zura said...

sopping tp pulus xde...hehehe..xth nk buat ape....

atty's said...

semalam kty soping gak ..tp cuci mata je..lepas tu list kan kat along ..kot dpt permission ngn uwangnya sekali nak beli..hihihiihihi

Zura said...

abis tue dapat x..hehe..

ardinihumaira said...

hehehe dni selalu gak wat loan ngan adik2 ;p

Zura said...

loan ngan adik2 nie xkena simbah cat..