Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Thursday, January 13, 2011

Perubahan Blog Aku

Assalamualaikum.....

Beberapa perubahan kat blog aku nie yang aku suka review sendiri...hehehe...saje suka² nak tengok perkembangan blog sendiri....lagi pun aku suka pada setiap perubahan yang membawa kebaikan pada blog aku...

Buat blog nie saje nak cari kenalan lebih....tapi hampir dua tahun berblogging nie macam² perubahan aku alami....dari org yang buta jadi celik...dari orang yang tak reti berkawan jadi reti berkawan...

Ape perubahannye blog aku nie ye...



Post mengenai Ziana Zain penyanyi kegemaran aku tersenarai dalam my tip top story...



Geo counter dah berubah wajah...cantik jugak...



Followers akupun dah mencecah 300 orang...terima kasih pada semua yang sudi follow...aku akan jadi kawan korang sampai bila²...

Blogger Templates

12 comments:

nina syakina said...

wahhh.... congratss kak zura... teruskan usaha anda... huhu

maszmadi said...

tahniah coz ada perubahan,

so kita berblog ni xder la orang kata syok sendiri kan..... tujuan asal nak kongsi cerita n berkawan.. kan

emieysandra said...

xpe2..yg pnting kite puas hati ng blog sndiri. emiey follow zura dr dulu ag, sb nme blog ni sama ng lgu kesukaan emiey 'Merry go round - Elly Mazlein'..

~adkah nme blog ni diambil smpena lgu tu atau ade sjrh zura sndiri?huhu..(smbil komen bg soalan lak, klu xnk jwb pn xpe..ehehe)

NahDaTuLIzaH said...

yup...makin cun blog ko ni..lagi bile berkaler pink nih..hehehe...
keep it up beb..blog ko memang best...

ardinihumaira said...

whoaaa ado ziana zain :D

nina syakina said...

wahh... terus berblogging yaa...huhu

Zura said...

tq nina...selagi hayat d kandung badan..chewaaaah..

Zura said...

a'ah masz...berkongsi cite...baru ade warna warni hidup..

Zura said...

betullah tue emiey..akak suka lagu elly mazlein nie...dulu dok putar je lagu nie...sejarah..tue ada tp macam dh d olah..hehe..jd lain..

Zura said...

aku nak ambik colour purple sbnrnye izah...tp nie pun adelah sikit2 kaler purple...oraitlah tue...

Zura said...

of cos dini...penyanyi feveret tue...

Zura said...

insyaallah nina..jika d izinkan..