Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Wednesday, January 12, 2011

Jangan Jadi Khurafat

Assalamualaikum....

Esok filem khurafat menjengah pawagam.....aku nak tengoooooooooook......aku nak tengok filem terbitan Skop Production yang aku rasa baru pertama kali buat cite seram...sebab selalunya Skop Production asik ngan cite cinta dan cite lumba² kete....

Kali nie nak tengok sejauh mana keseraman cite Khurafat nie....lakonan utama Syamsul ngan Liyana Jasmay....kalau tengok preview MACAM seram...hakikatnya...aku nak tengok sendiri cite nie kat wayang....

>>>Semalam ada jgak plan ngan adik² aku nak tengok cite nie....tapi memasing mengeluh sebab no budget....siap mak aku offer lagi tapi kena bawak dia...hahaha..mak aku nie...



Meh tengok preview dia..manalah tahu korang nak belanja aku ke...hehehe...


Blogger Templates

12 comments:

A N A K - A N A K K U said...

jomlh ra,aku belanja ko mineral water

bidadarihijau said...

nak tgk jugakkkk..suruh mak bwak bajet lbih sikit..hehehe

ierayahaya said...

erk.. takot tgk cite hantu nieh.. seram!

mimie said...

nnt dah tgk, jgn lupe gtaw besh ke x.tehee~

Zura said...

kalau setakat mineral water xyahlah mah..aku bawak air masak sendiri..

Zura said...

okey BH...dh book tiket dah td...hehehe

Zura said...

ala anggap je cite seram tue cite lawak eira..hehehe...sy nie pun bknnye berani pun..tgk pun tutup muka...

Zura said...

okey mimie...akan d update...

♥CIK SHA♥ said...

nak ikut kak!!!hehehe..

Sharinginfoz said...

cerita seram mesti best ni

Zura said...

jom sha...akak tunggu k..

Zura said...

sharinginfoz - kena tgk dulu br th sedap ke x..