Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Thursday, January 27, 2011

Ngangkung Ke Khurafat

Assalamualaikum.....


VS


Dua minggu tayangan sudah mampu kutip RM6 juta...wow...memang marvelousss seehh....adakah Khurafat dapat menandingi filem Ngangkung yang baru je dapat anugerah Malaysian Book's of Record dengan kutipan RM8 juta....

Pada hemat patiklah...hehe...pada tekaan akulah...ini bukan tilikan tau...sekadar suka target menaget je...kemungkin besar filem Khurafat boleh sama atau lebih sikit dari jumlah kutipan Ngangkung....

Semalam saje borak ngan abang aku...abang aku cakap Khurafat boleh cecah RM10 juta...wow...target besar tue....aku pun mengiyekan je...sebarang kemungkinan boleh berlaku...tapi tak pe...kite wait n see...

>>>Filem apa yang paling tinggi kutipan nye erk dalam sejarah perfileman Malaysia nie...korang tahu tak...???lepas projek Khurafat...anak beranak tue nak buat filem Bukit Kepong plak..erm..
Blogger Templates

20 comments:

| cik azeya | said...

ngangkung cam tak best je. nape semua org ckp best ek. huhu

d_LA said...

kalo bab filem terbaru fail la zura sbb cni xde panggung..huhu..tp mmg ramai ckp khurafat best..dla tgu kuar kat astro jelah..haha

Lovely Bella said...

aku kurnag minat tgk cite2 cmni sbb buat aku rs stress! huhuu

Sharinginfoz said...

ngankung memang top tapi belum tengok lagi

ymn said...

tapi mmg aah khurafat tu mmg superb citernya . aku bg lima bintang

bighagenjo said...

kaya betullah jadi dorang ni.

|| NaFiRaa || said...

teringin nak tengok citer khurafat tu.. tapi takuttttt..huhuhu..:|

Zura said...

hehe...kite sependapatlah cik azeya...cite tue kureng kelakarlah..

Zura said...

astro first ade d_la..nti beli tgk tau..

Zura said...

stress sbb asik2 terkejut..

Zura said...

sharinginfoz-syabaslah tuk ngangkung..pas nie sure ade ngangkung the series..hehe

Zura said...

5 bintang dari berapa ymn..hehe

Zura said...

dh mmg tersedianye kaya drg tue bighagenjo...thanks for ur komen..

Zura said...

tgk sediakan selimut nafira...

ardinihumaira said...

kak lanje dni tengok nangkung plisss.. jangan pelangkung dni pliss.. upss lariksssssss :D

A N A K - A N A K K U said...

erm....kala tny aku filem per y terbaik....hahahah aku pun x tau....tp pepun cerita jgn wat aku x tdo mlm udahler

Zura said...

mehlah dtg kl...hehe

Zura said...

erm...ko nie kena tgk cite katun jelah mah...

Joy said...

dua-dua belum tgk lagi..

Zura said...

erm..nti tgklah..