Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Wednesday, January 5, 2011

Petrol Naik Lagi

Assalamualaikum.....

Harga petrol naik lagi...erm...baru nak meriah² di tahun baru nie...dah di kejutkan dengan berita petrol naik lagi...naik seposen...seposen pun kalau simpan lama² jadi sepuloh ribu...hihihi...ntah bilalah nak jadi sepuloh ribu tue....

Petrol RON97 saje yang naik....nasib baik RON95 maintain...tapi baru² bapak aku suggest aku guna RON97 sebab bapak aku cakap kelebihan sikit guna RON97...tapi memandangkan dah naik harga nie macam down plak mood nak guna RON97....
Blogger Templates

10 comments:

atty's said...

Asyik naik je harga minyak ngn barang2..gaji tak naik2

~ain said...

Sama lah kita.. Ronn97 mmg bagus untuk enjin katanya. tapi, kalau dah mahal benooo baik isi Ron95 je kan..

hahahahha

Zura said...

tuelah kty...payah betul cm nie..lama2 mmg byk org merempatlah

Zura said...

a'ah..dh mahal sgt..gune je lah ron95

Redbloodsnow said...

nyampah arr minyak naik. terpaksa ler bertambah fulus minyak elaun wat minie..haishh :D

A N A K - A N A K K U said...

ra pasni kiter guna diesel lah, aku rase lagi untung kot....hahahahahah @ guna miyak kelapa....hahahahaha

Zura said...

hehe...xpe abang sendiri zie...

Zura said...

kena naik lorilah pasnie...

Joy said...

camne nk jimat ni kan..naik..naik..

AngahSayang2314 said...

harap2 ron 95 tak naik laaa kalau naik abisssssss