Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Monday, January 3, 2011

Mudah-Mudahan Rezeki Bertambah Tahun Nie

Assalamualaikum....

Rata-rata orang tengah tunggu dividen dari simpanan melalui ASB....aku pun tak terkecuali....nak pulak aku buat loan ASB ngan CIMB....pada aku ini pelaburan yang agak menguntungkan....ye lah keje macam aku mengharapkan gaji bersih yang di terima every month....

Nak jugak buat investment dalam jual beli emas tapi masih belum mampu lagi...kakak aku ada jugak suggestkan aku buat investment jual beli emas nie...tengok dia invest seronok je...bila tak de duit pegi lebur emas dia....

Aku bukan jenis orang yang pandai invest-invest nie....harapkan nasihat dari kakak aku jelah...tapi dia ada jugak suggestkan aku beli dinar dulu sebab dinar murah sikit compare emas...biar berdikit-dikit...lama-lama jadi kayoooo...pakcik kayoooo....

Buat masa nie biarlah aku melabur cara loan ASB nie dulu....nanti cash flow aku dah okey barulah aku nak berganjak sikit demi sikit...mudah-mudahan rezeki aku bertambahlah tahun nie....bos nak mintak naik gaji ngan bonus lebih tahun nie.....

>>>Alamak road tax aku mati esok....
Blogger Templates

6 comments:

ardinihumaira said...

dni lom ado asb kak. hik3

Ra-kun yang sendiRIAN said...

kunjungan dini hari :)

Zura said...

buat lah..dini

Zura said...

tq rian..

Redbloodsnow said...

Aminnn aminnn..mudah²an kak. n mudah²an buat zie gak..hehe

Zura said...

mudah2an rezeki kite bertambah...