Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Wednesday, January 19, 2011

Entry Khas Untuk Eiyla & Cik Sha

Assalamualaikum.....

PERHATIAN
PERHATIAN
PERHATIAN

Kepada Eiyla dan Cik Sha...entry nie khas untuk anda berdua....terima kasih kerana mintak hadiah ngan aku....so aku akan tunaikan permintaan kalian berdua...oleh itu silalah tinggalkan nama, alamat ngan no phone kat email akak ye...z2007_jc@yahoo.com.my...

Nak tahu ape sebab nya...??sebab komen dorang kat entry aku nie.....memang aku tak da idea ape pun sekali terbitlah idea nie yang ntah dari ceruk mana ntah....ini semua di gerakkan oleh sang pencipta kita....

>>>Pape pun terima kasih pada yang sudi meng'wish' untuk blog aku nie...ucapan kawan² amat aku hargai...


Blogger Templates

10 comments:

velasrizal said...

eh sori lmbt wish.. neway happy bestday la zura

Jersi Baru Selangor 2011 Dan Senarai Pemain Selangor 2011 (Bolasepak)

chugie said...

aku pun nak hadiah gak lah ra.. buleh?

♥CIK SHA♥ said...

yeay!!!dapat hadiah..suke2! mekaseh akak..mmuaahh muaahh..nnt sha pm akak detail eh..

Zura said...

hehe..xpe rizal...atleast wish walaupun lambat...xkena denda pun..

Zura said...

xbuleh..ko lambat...

Zura said...

okey sha..sukelah tue..

.: iEyLa :. said...

ehke tu..
hehe..suke la..jap lg i email ek..

Zura said...

hehe...akak pun suke kalau ieyla suka... :)

ANATI SOKI said...

alaaa.. kalau cmtuh naat pun nk hadiah jugak lah.. hehehe

Zura said...

terlmbatla nat... :)