Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Thursday, January 13, 2011

Jom Tengok Khurafat

Assalamualaikum.....



Insyaallah malam nie aku akan terjah panggung...mana lagi kalau tak kat Cineleisure Mutiara Damansara...itu panggung yg dekat dan senang nak pegi...sekali jalan...tak payah nak u-turn...macam kat OU...jika di izinkan aku, mak ngan adik aku ke sana....ambik tayangan 0845 p.m

So sesapa nak join aku jom..kite tersentap² dalam panggung...hehe...pada aku nak tengok wayang kena tengok cite yang betul² best baru tak menyesal bayar RM10.00....baru rasa berbaloi tengok wayang...

Ingat lagi masa cite Ghost Train cite Thailand...ye ye ajak member tengok Zie ngan Imah...uuuiii seram cite nie...akulah yang tukang promote...last² tengok...satu bende pun tak buat aku takut...cite mengisahkan perjalanan ke syurga...hahahhaa...

Sudahnya aku kena gelak ngan member aku dua orang tue....memang menyesal sangat tengok cite tue...nak pulak aku yang promote...ceh....hampeh...sampai sekarang kalau di ingatkan nak gelak pun ada...menyesal pun ada...hahaha...tak pe dah rezeki panggung tue...

>>>So start dari hari itu aku memilih cite yang betul² di jangka akan meletop....jooooooom...sapa nak join...kite jumpa kat Cineleisure....calling² key..
Blogger Templates

12 comments:

atty's said...

kty suka tgk citer hantu nie
nanti zura review ye ..

kalo dkt leh join.

ardinihumaira said...

kak lanje dni tengok wayang plis :D

oya said...

nanti bgtau best ke x ye...

Zura said...

okey kty...leh jd geng nie..

Zura said...

meh turun kl meh dini...

Zura said...

okey oya...akan d update..

maszmadi said...

hah nak tengok wayang..... jom

Zura said...

jom masz...

hanaahmad said...

aku dah tgk cte ni preview ritu. not bad la..jgn lupa bwk shawl bukan utk memanaskan bdn tapi utk menutup mata anda. sila get ready air mineral sebotol takut nanti hilang suara dok jerit2 jeh. haha

emieysandra said...

tkut ah nk tgk cite hantu kt pggung wyang, tgu cd tgk dlm kain slimut je..huhu

Zura said...

hehe..bkn jerit p takut kerusi patah sbb tak senang duduk...

Zura said...

hahahaha..dh tgk dlm selimut nak tgk cm ne emiey...