Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Friday, January 7, 2011

Sebarlah Walau Sepatah Ayat Pun

Assalamualaikum.....

Pagi tadi bukak je blog dapat komen untuk entry lama...ia berkenaan resdung....ya memang aku menghadapi masalah resdung yang separuh kritikal....komen tersebut datang dari En Angin Selat Melaka....

Info yang di berikan memang bermanfaat.....dia ada bagikan link untuk aku tahu mengenai resdung nie....http://www.rokokresdung.com....macam² info kita boleh dapat dalam website nie...sesapa yang nak baca bleh lah klik add tue....


Blogger Templates

6 comments:

wahida said...

akak pun ada resdung yg teruk..

Zura said...

akak trylah produk nie..manalah th okey ke...

oya said...

kene bgtau membe..baru2 ni terasa ada resdung katenya

maszmadi said...

hm, thanx for da info..

d_LA said...

good info ni zura..roomate dla pub resdung truk..tq yer :)

Zura said...

info harus di share tuk mber2 tersayang...