Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Thursday, January 20, 2011

Mata Bila Cuti

Assalamualaikum.....

Hari nie hari Thaipusam.....so bagi anak jati Selangor dan duduk plak kat Selangor.....ktorg di larang untuk bekerja.....dia suruh duduk rumah....jatuh pada 20.01.2011...birthday kawan sekolah aku dari form 1 lagi....namanya Salina.....

"Heppy Birthday Ina...Semoga Hidup Di Berkati Selalu Dunia Akhirat"

Pinjam sat...gambar dari FB....

Member aku nie aku kenal dari form 1 lagi....lepas form 4 kitorang bawak haluan memasing....kelas pun dah berubah....masa form 3 ktorg duduk sebelah-sebelah.....dia nie ramai peminat sebab dia nie memang lawa syeehh...

Okey tutup cite...oleh kerana ari nie cuti so dari semalam lagi berazam nak bangun lambat....macam nak balas dendamlah kan sebab 6 hari bekerja bangun awal.....tapi masalahnya asallah impian tue tak dapat ditunaikan....

Kalau time keje bila nak bangun sure liat tapi bila cuti segar pulak mata nie.....aaaaaarrrrrrrgggggggghhhhhh...tensen plak bila impian tak tercapai....hhahaa..tapi bangun awal pagi nie memang baik untuk kesihatan....so tak yahlah berazam bagai....
Blogger Templates

2 comments:

ardinihumaira said...

dni pun bangun awal hari ni hik3

Zura said...

erm..akak pun bangun awal jgak dini...sbb ari nie kena keje...hehhe