Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Tuesday, January 18, 2011

Kumpul Tiket Wayang

Assalamualaikum.....

Ini pun salah satu hobi aku yang suka kumpul tiket wayang....selalunya aku yang akan pegang tiket wayang....lepas tue aku filing....kebanyakannya aku akan tengok cite genre seram....dah macam² cite seram aku terjah pawagam....

Exocism of Emily Ross adalah cite pertama aku tengok...masa nie tahun 2005....aku pegi ngan member opis...cite nie memang best dengan pelakon yang mantap Jeniffer Carpenter....cite nie based on true story...suara masa ritual memang suara betul...

Pocong 3, 30 days of night, Jangan Tegur, Mirrors, Histeria, Syurga Cinta, Setem, Underworld, Congkak, G.I Joe, Cicakman 2, Malam Jumat Keliwon...cita² nie aku tengok ngan my-ex....masa nie rase best je sebab si dia sudi meneman...hahaha...layaaaaaaann...

Cita Mantra, Damping Malam, Jangan Pandang Belakang ngan Khurafat aku tengok ngan adik beradik aku n mak aku....see...cite antu je sumenye aku layan...haiiii...dasar betul...walaupun terbayang²...tapi tetap jugak nak tengok...


The Exocism of Emily Ross....


Nie cite pocong 3....


Nie cite 30 days of Night....nie cite zombie...


Congkak....cita nie memnag seram...masa nie pun panggung penuh...


Mirrors...


Histeria....cite nie pun best...


Jangan Tegur....


Syurga Cinta.....tengok sebab Heliza...kalau tak aku bukan layan pun cite cinta sangat....


Mantra....aku berpendapat mantra lagi best dari Santau...


Damping Malam...


Khurafat....the best filem so far...memang meletooooop....hehehe...tolong Syamsul promote...
Blogger Templates

16 comments:

Myra Jay said...

Minat ye nengok citer hantu...
dan hobi yg menarik kumpul dan simpan tiket wayang.. :)

atty's said...

Samalah hobi kita ni zura..
kty pun mmg minat citer hantu

banyak dah kty tgk kat pawagam..atau kat tv

tak kira citer omputeh ke melayu ke cina ke semua kty terjah , siam pun terjah gak..

banyak sgt dah rasanya ..sbb mmg minat tgk wayang..

ardinihumaira said...

dni satu pun tak ado sob sob

|| NaFiRaa || said...

mah aih~ banyaknye tiket.. saya x pernah masuk panggung wayang lagi..:)

Zura said...

mmg minat sgt myra...

Zura said...

yelah kty...xkirelah cite tue cina ke malayu ke india ke..thai ke jepun ke korea ke..mesti nk tgk

Zura said...

meh turun kl kite g tgk wayang meh dini..

A N A K - A N A K K U said...

ra ko tak simpan pun tiket ghost train y kiter tgk sesama...hahahahaahah

Zura said...

xpe nafira..nti kecek ngan abng g dating kat panggung...hhe

Zura said...

buat sakit hati dan mata je...tp aku simpan dia punye kertas booking tue mah...

ANATI SOKI said...

omg!! suka kumpul tiket wayang ekh? hehehe.. comel je.. ckp pasal tiket wayang. anat still simpan lg tiket wayang pertama ant g ngn bf anat 2tahun lepas.. hehehe.. tulisan kat tiket tuh pun dah luntur.. hehe.. tp still simpan baik2 dlm kocek. hehehe

bw.. anat fllow kamu ek

AngahSayang2314 said...

wah....ada apa2 ke nie.. siap promote..

best tak cerita khurafat org kata serammm tul ke???

Ra-kun yang sendiRIAN said...

hai :)
how are you guys out there?
maaf baru sempat BW..

Zura said...

wow..kenangan tue anat..harus di simpan..

Zura said...

seram angah..xdpt pape pun just promote tanpa gaji je..hihiihi...naikkan filem melayu..

Zura said...

sehat aje rian...